maandag 3 februari 2014

Picture Perfect #6 Healthy Living




Mijn vriend kreeg tijdens Sinterklaas van mijn ouders deze kaarsen en een dienblaadje, omdat ik vond dat zijn kamer zo "sfeerloos" was. Inmiddels steekt hij ze elke keer als ik er ben trouw aan, zodat het net wat romantischer aanvoelt :)


New Years Eve! Een lekker oliebolletje om het nieuwe jaar goed te starten (overigens heb ik er ontzettend veel op dit jaar: als ontbijt, als lunch, als snack, het maakte me niets uit). 



Mijn favoriete primer (die van ELF) was op, dus ik besloot een nieuwe te bestellen. Aangezien de verzendkosten €6,95 zijn, vond ik het wel zo efficiënt om gelijk wat meer in mijn virtuele mandje te gooien... Binnenkort een shoplog en review van al mijn aankopen online!


Ik ontving het BodieBoost kookboek en heb er gelijk wat recepten van uit geprobeerd. Jammie!


Studeren, studeren, studeren. De universiteit heeft dit jaar een nieuwe planning die er voor heeft gezorgd dat ik niet alleen tentamens vóór de kerstvakantie had, maar ook vlak erna. Heerlijk, dat gevoel alsof je continu aan het leren bent... 



In 2014 ga ik weer meer lezen. Ik ben begonnen met de Divergent-trilogie van Veronica Roth en ben nu bezig in Allegiant. Ik vond Divergent ontzettend tof en Insurgent iets minder. Binnenkort een review van Divergent online!


Nog meer studeren...


Healthy food! Zoals ik al veel meer heb gezegd de laatste paar weken, ben ik gezonder aan het leven. Zag je vorige Picture Perfect nog ónwijs veel ongezond eten, nu zul je vooral gezonde snacks tegenkomen. En het valt me nog niet eens zo tegen! Als je wat leuke snacks verzint, is het best goed te doen.



Breakfast! Yoghurt met mandarijnen en banaan.


Ik ging met mijn vriendinnen High Tea'en in Breda, alleen ik was iets te vroeg in de stad. Nadat ik eerst wat winkels in was gegaan, leek het me voor mijn portemonnee verstandiger om maar gewoon even mijn tijd in het park uit te zitten met mijn boek (Divergent).


Eerder had ik bij de Kruidvat gezien dat de gel die mijn vriend gebruikt in de aanbieding was, dus ik nam er vier voor hem mee en heb er de hele dag (eerst dus high tea en daarna naar Soof met vriendinnen) mee gezeuld. Ik voelde me natuurlijk weer een zeer goede girlfriend.



Bij de Xenos kocht ik deze leuke make-up organizers, tijd om mijn make-up anders op te bergen! Inmiddels heb ik het alweer verandert, maar ik vind het onwijs leuk en handig zo op mijn kastje. 




Over de Celtica collectie van Catrice heb ik al een review geschreven, maar dit waren mijn twee aankopen. Vooral de highlighter is werkelijk prachtig!


Met mijn vriend ging ik naar The Wolf of Wall Street. Onwijs gave film, dus Leo is aangenomen als mijn nieuwe achtergrond.



Mijn guilty pleasures zijn without a doubt: Geordie Shore en Snooki & Jwoww (toen Jersey Shore er nog was, die serie ook...). Ik vind het zelfs zó leuk, dat ik het op internet bijhoud in plaats van het gewoon hier en daar op MTV te kijken. Inmiddels heb ik het derde seizoen van Snooki & Jwoww gehad en seriously, op sommige momenten kom ik gewoon niet meer bij. Wat een gekken. 


Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar Gravity, met Sandra Bullock en George Clooney. Inmiddels heb ik 'm gekeken (onder het genot van gezonde druifjes en een minder gezonde Starbucks drank) en ik vond 'm best gaaf! Aparte film, maar toch heel goed. Hier komt ook nog een recensie van. 


Ik vond de ladekastjes zo leuk, dat ik besloot een aanvulling te kopen, namelijk het bovenste gedeelte (ook van de Xenos). Jammer dat alle verschillende delen andere maten hadden, maar deze past er alsnog goed op. Ik heb in het bovenste "kastje" al mijn make-up gedaan die ik dagelijks sowieso gebruik, dus foundation, bbcream, mascara, poeder, eyeliner etc. 



Mijn zus en ik willen dit jaar een stedentrip doen. Vier jaar geleden gingen we samen naar Londen en twee jaar geleden naar Parijs, dus het lijkt bijna weer tijd voor een nieuw reisje. We denken dat het Florence wordt en toen mijn National Geographic deze maand binnenkwam stond er een heel stuk in over de Dom in Florence. Toevallig!


Momenteel ben ik weer helemaal verslaafd aan Ebay. Al die leuke koopjes trekken me en ik heb alweer genoeg besteld. Teskuh liet in een outfitpost dit onwijs mooie horloge zien met een kaart van de wereld erop (een deel van de wereld in ieder geval, Noord- en Zuid-Amerika zijn eraf gegooid). Ik besloot 'm zelf ook te bestellen (voor €1,09!) en ik ben er helemaal gek op!


In mijn vorige Picture Perfect plaatste ik herfstfoto's, inmiddels is de winter toch echt aangebroken. Terwijl ik van het busstation naar huis liep, genoot ik van de mooie winteromgeving. 



Onder het mom van, als ik dan toch bezig ben, besloot ik de rest van mijn make-up ook te herorganiseren. Links zoals het was (een ongeorganiseerde rotzooi), rechts hoe het nu is. De plastic bakjes komen van de Hema.


Bij de Lidl kocht ik een nieuwe voorraad van Healthy snacks. 


Snacktomaatjes! Leuk, zo'n mixbakje.



Druifjes voor tijdens het bloggen en series kijken. Afgelopen twee weken had ik het na de tentamen-mania vrij rustig met mijn studie (wachten tot ik aan mijn bachelorscriptie kan beginnen) dus ik kon lekker veel films kijken, series volgen en bloggen.


Een mooie wandeling van het huis van mijn vriend naar het station, langs de Grote Kerk en Park Valkenberg in Breda. Met een heerlijke muts op mijn hoofd, sjaal om mijn nek, dikke winterjas en handschoentjes aan, muziek op mijn iPod (momenteel vooral Pure Heroine van Lorde) en een lekker zonnetje is zo'n wandeling goed vertoeven en veel leuker dan de bus. 


Worden jullie al moe van al die fruit- en groentesnacks? Tijdens mijn wandeling even langs de Appie gehopt voor rode bessen en blauwe bessen (de laatste voor in mijn yoghurt als ontbijt). 



Zo draag ik mijn horloge momenteel, in combinatie met dit leuke en vrolijke armbandje van Beadies Amsterdam.



Ik ben een echt kattenvrouwtje en sinds onze kat twee jaar geleden is overleden, mis ik het kattengezelschap toch wel. Gelukkig hebben mijn zus en haar vriend een onwijs lieve kat, en ook bij mijn vriend thuis hebben ze twee poezen (beide genaamd "Poes"). Mijn vriend weet dat ik gek ben op de katten, dus toen hij 's ochtends wegging (en ik nog in zijn bed lag) liet hij één van de poezen naar boven die vervolgens een kleine knuffelsessie met mij heeft gehouden. 

28 opmerkingen:

  1. Wat goed dat je zo healthy snackt. En die poezenfoto's! Lieff. Ik vind je horloge ook heel mooi. Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een schattige kat heb je!! leuke foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een hele leuke foto's om te zien :D, je kat is echt cute!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk om te zien! Hele mooie horloge ook :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een hoop foto's! Leuk om te zien :D Ik wil zelf ook een keer iets bij ELF bestellen maar weet nog steeds niet goed wat, haha. Binnenkort nog eens rondneuzen op de website ^^

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je eenmaal gaat rondneuzen vind je waarschijnlijk genoeg ;) X

      Verwijderen
  6. Leuk artikel! Ik probeer ook gezonder te leven en het gaat me vrij goed af :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een leuke foto's! En die horloge is zo tof. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een leuke foto's en prachtig horloge! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Aaaww wat een lieve kat heeft je vriend zeg! Respect trouwens dat je zo gezond bezig bent! Ik merk dat ik in de zomer continu groente en fruit als snack eet, maar in de winter eet ik het liefst drie keer per dag warm haha. Ik ga je trouwens volgen op Bloglovin' :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha dat is waar, maar als je er eenmaal een beetje mee bezig bent is het niet zo moeilijk meer :) Leuk! Ik zal eens kijken of ik jou al volgde. X

      Verwijderen
  10. Ik ben heel benieuwd naar de reviews van de Elf producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik probeer ook gezonder te eten, maar het lukt nog niet echt hihi rijstwafels met een dikke laag chocoladepasta kan ik nog steeds niet weerstaan :p
    Dat horloge kwam ik net ook tegen op een andere blog, vind 'm echt zó ontzettend mooi! <3 Ik denk er serieus over om 'm ook te kopen :) En dat terwijl ik eigenlijk nooit horloges draag haha :p

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel mooie foto's, vooral dat horloge vind ik prachtig!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De make up organizer ziet er handig uit zeg! En mooi horloge!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat heb je leuke foto's gemaakt!
    Ik vind dat horloge echt onwijs leuk!
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oeh, yoghurt met banaan en mandarijn!
    Heerlijk! :)

    xoxo
    It's Dash

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke foto's! En leuke achtergrond van je mobiel haha. The wolf of wallstreet moet ik ook echt een keer zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hé, dat horloge had ik ook tijden op mijn wishlist, totdat ik ontdekte dat de verkoper niet naar Nederland verzendde. Kennelijk heb jij een andere verkoper gevonden. Weet je nog welke? Ik wil 'm graag in het wit, als 'ie die ook heeft!?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb verschillende verkopers gevonden naar Nederland! Ik heb mijne hier gekocht: http://www.ebay.nl/itm/Retro-World-Map-Watch-Fashion-Leather-Alloy-Womens-Analog-Quartz-Wristwatch-BD4U-/350911891257?pt=Wristwatches&var&hash=item51b3fa8739&_uhb=1
      Inderdaad ook in het wit! X

      Verwijderen