zaterdag 29 november 2014

Prettybox November

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Prettybox-website.

Het eerste wat me opvalt is deze Bamboe Massage Spons van Bath&Beauty te waarde van €2,99. Ik gebruikte voorheen altijd een luffa in de douche, maar op een bepaald moment ben ik daar mee opgehouden. Ik vind een spons altijd heerlijk en daarnaast hoef je veel minder douchegel te gebruiken. Deze spons is "heerlijk zacht voor je huid en de weefsels van bamboe zijn antibacterieel en schimmeldodend".


In een Glossybox heb ik ooit al deze showergel van Anatomicals ontvangen, alleen een maatje kleiner. You Need A Blooming Shower zit in een onwijs vrolijke en opvallende roze tube en heeft de geur van jasmijn en rozen. €4,50In de Prettybox van deze maand zat nog een product van Anatomicals, namelijk een gezichtsmasker te waarde van €2,50. Dit chocolade masker helpt ontspannen. Ik vind het heerlijk om mezelf te verwennen met een lekker maskertje, dus hier ga ik zeker van genieten.


Van het merk Naobay zat er een Oxygenating Moisturizing Cream in de box. Een kleine tube van 30 ml. Ik gok dat dit een miniatuur is; de full size kost €19,50.


Dit komt goed uit; mijn oogpotlood is bijna op! Deze Eye Define Eye Pencil is van Modelco Cosmetics, waar ik al eerder producten van heb gehad die me allemaal goed zijn bevallen. Dit oogpotlood kost €15,- en heeft in de dop een puntenslijper, super handig!

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Prettybox-websiteWil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

12 opmerkingen:

 1. Oooh gave inhoud! Ik ben vooral benieuwd naar de Oxygenating Moisturizing Cream.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geen verkeerde inhoud! Anatomicals is wel een heel leuk merk vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie inhoud!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie inhoud! Mooie oogpotlood, hij is mooi zwart!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie inhoud heeft de box! Ik ben heel benieuwd naar de Naobay Oxygenating Moisturizing Cream :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke producten! De massage spons lijkt me heerlijk!
  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waat een mooie inhoud. Die oogpotlood is ideaal. Super zwart!

  BeantwoordenVerwijderen