dinsdag 25 november 2014

#100HappyDays - Dag 81 t/m 100

"We live in times when super-busy schedules have become something to boast about. While the speed of life increases, there is less and less time to enjoy the moment that you are in. The ability to appreciate the moment, the environment and yourself in it, isthe base for the bridge towards long term happiness of any human being" -100happydays
Dit zijn de laatste twintig foto's uit mijn #100HappyDays-project. Ik moet eerlijk toegeven, het werd de laatste dagen veel lastiger het bij te houden; niet zozeer omdat ik geen "Happy-momenten" te fotograferen had, maar meer omdat ik te laks was het ook op social media te plaatsen of er bewust bij stil te staan. Toch vind ik het een onwijs tof project en ik realiseer me toch wel weer even hoe dankbaar ik kan zijn, voor iedereen die ik om me heen heb, alle kansen die ik krijg, alle leuke dingen die ik doe en alles wat ik heb. Ja, ook alles wat ik heb, want zo materialistisch ben ik ook wel weer (wat ook blijkt uit mijn "happy moments"; er zitten vaak foto's van nieuwe boeken of kledingstukken etc). Ik overweeg deze fotoblogs gewoon voort te zetten, maar dan als zijnde "HappyDays". Hoe dan ook, hier de laatste twintig foto's uit mijn #100HappyDays project!


"Eigenlijk al te koud voor dit heerlijke drankje, maar ik kon deze frappuccino niet weerstaan  #100happydays #day81" "Hij stond al een tijdje op mijn wishlist, maar nu GTA San Andreas (voelt bijna nostalgisch, terwijl de game echt nog niet zo oud is) ook op mijn iPad #100happydays #day82"
"Poffertjes! #100happydays #day83" "Gelukkig nieuw haar #100happydays #day84""Keep on loving het Valkenberg in Breda #100happydays #day85"


"Loving classics. The Picture of Dorian Gray was fantastisch en waarschijnlijk in mijn top tien van all-time favoriete boeken te vinden #100happydays #day86""Lemon cheesecake love #100happydays #day87""Een rustig middagje met studieboeken en een broodje #100happydays #day88""Mansfield Park door Jane Austen in een Vintage Classics-editie. So pretty #100happydays #day89""Erg blij met mijn nieuwe oorbellen #100happydays #day90"


"Old school movies-day. Drive Me Crazy en She's All That met beautiful Freddie Prince Jr. en wijlen Paul Walker (so sad) #100happydays #day91" "Dagje shoppen in Breda met moeders en mijn zus en lekker lunchen bij Sumo #100happydays #day92""Nog steeds happy met mijn nieuwe kortere kapsel! #100happydays #day93""Kan er geen genoeg van krijgen; een nieuwe klassieker uit de English Library collectie van Penguin binnen #100happydays #day94""Ciaté Feathered Manicure #100happydays #day95"


"Zaterdagavondje all by myself; ik vermaak me wel #100happydays #day96""Busje komt zo; ondertussen de kerk in mijn dorp bewonderen #100happydays #day97"
"Home alone. Omdat ik niet alleen maar kant-en-klaar maaltijden wilde eten, ook maar een beetje gekookte: gevulde courgette #100happydays #day98""Een heerlijk bad na een ochtend werken en middag studeren #100happydays #day99""Maleficent: wat een fantastische film! Kan niet wachten op Cinderella in 2015 #100happydays #day100"

14 opmerkingen:

 1. Leuk om al die foto's te zien! Maleficent vond ik ook een prachtige film!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Oeh, poffertjes! Lekker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke foto's. Het korte haar staat je echt super leuk. En Maleficent vond ik ook helemaal te gek, Cinderella lijkt me ook te tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah thanks! Jaa ik zag eergisteren de trailer van Cinderella! Awesome! X

   Verwijderen
 4. ah wat een leuke foto's al dat heerlijke eten jammie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke foto's, je hebt veel lekkers gegeten zeg! yummy. Oh ik heb al heel lang geen poffertjes meer op dat moet ik echt eens een keer eten. Maleficent vind k ook een geweldige film!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik eet poffertjes ook echt te weinig, maar dan zijn ze ook weer des te lekkerder als je ze wel eet! X

   Verwijderen
 6. Wat een fijne happy moments! Leuk je haar zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Veel fijne geluksmomentjes. En je nieuwe haar staat goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooie foto's! Je korte haren zijn echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh leuk! Van poffertjes zou ik ook blijer worden ^^ die teen/love movies uit de jaren 90 blijven goed om te zien enne... Frankenstein van Mary Shelley. Ik weet niet of ik die ooit wil lezen. Een klassieker.. maar na zoveel van literatuur uit die tijd bekeken/gelezen te hebben.. heb ik er voor nu wel eventjes genoeg van :P Oh!! En een bob staat je goed, maar dat heb ik al eerder gezegd1!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk je haar! Je nagels zien er ook erg mooi uit en Maleficent --> ik heb hem twee keer in de bioscoop (!!) gezien, zo goed vond ik hem (en dat zegt wat haha) X
  http://www.ladygoldapple.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk overzicht! Dat kortere haar staat je mooi!
  En lemon cheesecake <3

  BeantwoordenVerwijderen