dinsdag 11 november 2014

Mooie en kwalitatieve tassen van Marington

Een jaar geleden schreef ik al een blogpost over webshop Marington en vandaag heb ik weer wat nieuws. Ik ben namelijk nogal geïntrigeerd door de tassen die ze te koop aanbieden. Heb ik een nieuwe tas nodig? Nee. Maar is dat ooit echt de vraag die ik mezelf stel voordat ik urenlang webshops doorspit voor leuke artikelen? Niet echt. En Marington heeft onwaarschijnlijk veel tassen in het assortiment zitten waardoor ik nooit uitgekeken ben. Kijk met me mee naar enkele leuke tassen die Marington aanbiedt en leer meer over de webshop.
Marington heeft een onwijs uitgebreid assortiment tassen, variërend van aktetassen, damestassen, handtassen, laptoptassen tot weekendtassen, herentassen, rugzakken én nog veel meer. Mijn favorieten zitten vooral tussen de handtassen, maar er zitten ook veel handigs tussen de laptop- en weekendtassen. Daarnaast zijn alle tassen van goede kwaliteit waardoor je er erg lang mee kan doen. De prijzen zijn daarom ook wat hoger.

De verzending is gratis vanaf €100, je hebt je product binnen twee tot vier werkdagen thuis (afhankelijk van de voorraad, maar de meeste tassen zijn direct uit voorraad leverbaar en deze zijn de volgende dag al binnen als je voor 14:00 besteld hebt!) en als je niet tevreden bent, heb je veertien dagen de tijd om iets terug te sturen. Ook hoef je geen account aan te maken om een bestelling te plaatsen, wat ik persoonlijk een groot voordeel vind. Ik vind het voordeel aan online shoppen juist dat het zo snel gaat, dus ik heb liever geen omslachtige stappen. 


Van links naar rechts, van boven naar beneden: 

Ik vind vooral de leren Phileine tassen onwijs mooi. Deze is verkrijgbaar in verschillende toffe kleurtjes, maar vooral de lichtblauwe spreekt me erg aan. Hoewel ik het op het eerste gezicht echt als een zomer tas beschouw door het kleurtje, denk ik dat die ook zeer geschikt is voor de winter. 

Zien jullie een leuke tas op de website staan?

7 opmerkingen: