donderdag 1 mei 2014

Bachelorscriptie - Vul mijn vragenlijst in :)

Even iets heel anders dan mijn blogposts over beauty producten, films, boeken of de aankopen die ik de laatste tijd gedaan heb: I need your help! Zoals jullie misschien wel weten ben ik bezig met het schrijven van mijn bachelorscriptie voor mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Ik heb inmiddels mijn vragenlijst af en ben wanhopig op zoek naar mensen die 'm willen invullen voor me. Ik waarschuw jullie wel vooraf, het is een vrij lange vragenlijst (blèh) en ook ietwat moeilijk. Vandaar dat ik jullie hulp des te meer nodig heb. 

Ik ben jullie eeuwig dankbaar als jullie 15 tot 30 minuutjes willen stoppen met het lezen van blogs, kijken van toffe series en uitproberen van mooie beauty producten. ALVAST BEDANKT!!

Overigens is er geen "goede" manier om deze vragenlijst in te vullen. Doe wat je juist lijkt ;)


14 opmerkingen:

 1. Ik zal hem morgen voor je invullen :) liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem voor je ingevuld, nog heel veel succes!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Poeh, duurt wel even ja, maar heb 'm ook voor je ingevuld! Die forumberichten waren wel grappig haha. Succes nog :) Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, ik denk ik kies de leuke uit. Ontzettend bedankt! :) X

   Verwijderen
 4. ik wilde hem zojuist gaan invullen, maar het was toch net iets meer werk dan verwacht haha. Dus vandaag is dat niet zo handig voor mij. Zal het z.s.m. voor je invullen! Succes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een vrij lange lijst ja hihi. Maar alvast bedankt, super! X

   Verwijderen