donderdag 15 mei 2014

Current Likes #15
Fashion: Six Clutch


In Rotterdam kocht ik een onwijs mooie clutch bij de Six. Sindsdien gebruik ik deze ontzettend veel, zelfs als ik eigenlijk meer zou moeten meenemen dan er inpast. Er zit nog een zilveren ketting in waardoor je de tas over je schouder kan dragen. Klik hier voor de shoplog.

Fashion: Bikini's


Ik heb iets met bikini's. Sinds een paar jaar koop ik elke zomer wel weer een paar nieuwe. Ik kan me gewoon niet inhouden als ik leuke bikini's zie hangen. De witte rechtsbovenin is mijn nieuwste aankoop. Ik kocht slechts het topje bij de H&M voor €4,95, ervan uitgaande dat ik nog wel genoeg broekjes had om er bij te matchen (ik denk dat ik voor een zwart, kanten broekje ga dat ik nog heb liggen). Overigens staat deze ook op de cover van de nieuwe H& magazine.

Books: Looking for Alaska - John Green


Onlangs las ik Looking For Alaska, het eerste boek van John Green. Hoewel ik totaal niet wist wat ik kon verwachten toen ik er in ging, vond ik het een prachtig en indrukwekkend boek. De schrijfstijl is zeer humoristisch en vlot, waardoor je er als een gek doorheen gaat. Binnenkort komt hier een review over!

Books: Sletvrees - Sunny Bergman


Daarnaast las ik Sletvrees van Sunny Bergman en ook dit boek maakte een grote indruk op me. Sletvrees is een drieluik over de documentaires van Sunny Bergman, namelijk The Sunny Side of Sex, Beperkt Houdbaar en Sletvrees. Ik vond het een ontzettend interessant boek. Ik had de documentaires al gezien en toch vond ik het boek niet saai of teveel van hetzelfde (al komt er veel van de documentaires in voor). Ook hier komt nog een review van.

Music: Iggy Azalea - The New Classic


Hoewel ze in 2013 en 2014 al meerdere toffe nummers uitbracht (Work, Change Your Life, My World, Fancy) is het eerste album van Iggy Azalea pas onlangs uitgebracht: The New Classic. Ik moet er nog een beetje aan wennen, maar heb al zeker een paar favorieten. Vooral Fancy staat momenteel non-stop aan.

Series: Girls 


Het derde seizoen kwam volgens mij ergens begin 2014 uit, maar ik heb alle afleveringen als het ware "opgespaard" tot het gehele seizoen uit was. Ik ben nu halverwege en vlieg er doorheen. Wat een heerlijke serie is dit toch ook.

Movies: The Lord of the Rings


Een tijdje terug keek ik The Hobbit: The Desolation of Smaug opnieuw en ik raakte weer helemaal in de The Lord of the Rings-sfeer. Ik realiseerde me dat het onwijs lang geleden is dat ik de LOTR films heb gezien en dus spendeer ik momenteel mijn avonden met de films (soms maar een helft, gezien de ontzettende lange duur van alle films, zeker extended editions). Ik wil hier de boeken denk ik ook nog wel een keer van lezen.

Holidays: Centerparcs


Tot slot heb ik me ontzettend vermaakt met mijn ouders, zus, vriend en vriend van mijn zus tijdens een weekje Center Parcs. We hebben veel leuke dingen gedaan, maar vooral veel films gekeken en boeken gelezen. Altijd heerlijk om er even uit te zijn!

18 opmerkingen:

 1. Die clutch is zoooo leuk! En The Lord Of The Rings vind ik ook helemaal geweldig. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind Fancy ook echt een heerlijk nummer! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb laatst een Hobbit en Lord of the rings marathon gehouden, geweldige en mooie films blijven het!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke likes en Fancy vind ik ook een lekker nummer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke liked meid erg leuk artikel! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Awwwh wat leuek dingen ik hou ook veel van dat boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je clutch vind ik echt superleuk! En ik kan mij helemaal voorstellen dat de Lord of the Rings films bij je favorieten zitten; ik vind de sfeer die die films uitademen altijd zo gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihi leuk! Die clutch is trouwens heel gaaf.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben zo verliefd op het tasje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt precies veel bikini's inderdaad! Zelf heb ik er maar drie denk ik, en heb voor dit jaar (nog) geen nieuwe gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke likes! Die serie 'Girls' ken ik nog niet. Zo maar even informatie over opzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw die clutch!! Die ziet er echt zo ontzettend mooi uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb Looking for Alaska ook gelezen en vond het echt een superindrukwekkend boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een prachtige clutch en leuke bikini's!!

  BeantwoordenVerwijderen