zondag 11 mei 2014

Weekje Weg

Hoewel jullie er waarschijnlijk weinig van hebben gemerkt (want er kwamen nog steeds blogposts online) ben ik een weekje weggeweest. Vrijdag 2 mei ben ik rond 5 uur met mijn vriend vertrokken vanuit het mooie, gezellige Brabant om op weg te gaan naar Center Parcs het Heijderbos in Limburg. Daar zaten zowel mijn ouders als mijn zus en haar vriend al sinds een paar uur. We hebben met z'n zessen een weekje doorgebracht in een prachtig huisje in het park. Het was ontzettend gezellig en relaxed. Hoewel ik nog wel wat aan mijn studie heb gedaan, in de vorm van het rekruteren van respondenten voor mijn scriptie (die ik overigens nog steeds nodig heb, geef me 20 tot 30 minuutjes van je tijd! klik hier voor de vragenlijst), heb ik verder vooral veel gechilld. 

Er was een onwijs tof zwembadparadijs op het park waar we regelmatig gezwommen hebben. Vooral de wildwaterbaan maakte veel indruk op ons (letterlijk, ik heb nu nog steeds blauwe, groene en rode "indrukken" op mijn lichaam, autsj). Ook zat er een sauna in ons huisje, waar mijn vriend en ik twee of drie keer in hebben gezeten, al had ik het na vijf minuutjes wel gezien. Mijn zus, ik en onze aanhang zijn ook nog een dagje naar Movie Park Germany geweest, waar het onwaarschijnlijk rustig was. Vond het een ontzettend tof park qua attracties. Ook hebben we met de hele family nog een keer gebowld, waar mijn ongekende talent weer eens naar boven kwam (lees: ik werd laatste). Daarnaast hebben mijn moeder en ik op het park een schoonheidsbehandeling genomen. Het was mijn eerste en ik vond het ontzettend lekker. Alhoewel, het waxen én epileren van mijn al minimale wenkbrauwen was een aparte ervaring. Maar het masseren... LOVED IT!

Tot slot hebben we vooral veel gelezen, filmpjes gekeken, hapjes gegeten en drankjes gedronken (en naar het voorbij komende gevogelte in "onze tuin" gekeken). Ik heb onder andere Sletvrees en Looking for Alaska uitgelezen (dus binnenkort reviews!). Ik ben weer helemaal opgeladen om er volledig tegenaan te gaan! O, en ik heb bij de H&M mijn zoveelste bikini gekocht... 


14 opmerkingen:

 1. Klinkt heel fijn!
  Lekker even relaxen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk zo'n weekje Centerparcs, ik ken dat zwembad daar ook en inderdaad .. die gaat er wild aan toe haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n weekje zou ik ook wel willen! Klinkt zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lekker dat je een weekje weg bent geweest! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk dat je een weekje weg was <3 Zo te horen heb je lekker genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te lezen heb je een leuk weekend gehad!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehh Sletvrees, die wil ik ook graag lezen! Ik heb de docu gezien, vond ik erg interessant! Moviepark is ook zo leuk! Helaas een beetje ver weg voor me, maar wil er graag binnenkort weer eens heen :)

  Liefs, Saar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sletvrees is zeker een aanrader, vond 'm ontzettend goed! En Moviepark ook, al is de afstand een beetje jammer ja haha. X

   Verwijderen
 8. Welcome back! Kan eens deugd doen, een weekje weg :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat jullie een weekje weg zijn geweest! Ik vind de foto met de ganzen ook zo leuk en schattig met die kleintjes erbij.

  BeantwoordenVerwijderen