woensdag 4 februari 2015

♥ Bachelor of Science ♥

YESSSSSSSS!!!!!!!!!

Na een maandje stressen is het nu dan eindelijk duidelijk; de 180 studiepunten zijn binnen en ik heb dus officieel genoeg voor mijn Bachelor diploma! Eind februari is de diploma uitreiking, maar voorlopig vind ik het "idee" van Bachelor of Science al tof genoeg. 

Zoals jullie misschien wel weten was het eigenlijk de bedoeling dat ik in september 2014 mijn Bachelor zou afronden. Helaas haalde ik een vak niet (en daardoor had ik ook geen motivatie meer voor een minorvak wat ik nog moest afronden) waardoor ik in ieder geval nog één semester langer moest studeren voor die 12 extra studiepunten. Ik had gelukkig wel mijn bachelorthesis met een 7 gehaald, dus daar was ik in ieder geval van af. Afgelopen maand ben ik bezig geweest met het afronden van die twee extra vakken; beide nieuwe vakken die ik had gekozen in plaats van de andere twee. Het was al vrij snel duidelijk dat ik Psychocinematics in ieder geval gehaald had met een 8,5 (BOTS) alleen Intermedialiteit liet op zich wachten door papers met late deadlines. Mijn studieadviseur en ik zijn er als een gek achteraan gegaan, ik was immers ook al aan mijn Master begonnen zonder dat ik was toegelaten, en inmiddels is duidelijk dat ik ook dat vak heb gehaald (met een 7,5). Ik heb dus mijn Bachelor of Science binnen én ben officieel toegelaten tot de Master. 


14 opmerkingen:

 1. AAh leukkk!!!!!!!!!!!!!!!!! gefeliciteerd xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah, wat goed! Heerlijk gevoel is dat hè! De opluchting, de trots ... geniet ervan en héél veel succes met je master!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend goed! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed hoor! Gefeliciteerd!
  Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat tof! Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd wat ontzettend goed van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Wat een opluchting moet dat zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed gedaan :) je hebt ook mooie cijfers binnen.. dus dat maakt het nog beter! Veel plezier met je master.. begint die in februari (errr nu dus al?!) of moet je wachten tot september?

  BeantwoordenVerwijderen