vrijdag 27 februari 2015

Current Likes #25
Beauty: Catrice Ultimate Stay Lip Liners


Een tijdje terug kocht ik een roze lip liner van Catrice en al na één week kocht ik er nog drie. Ik ben helemaal fan. De lipliners blijven lang zitten, hebben een matte finish en zijn in mooie kleurtjes verkrijgbaar. Je kan er nog een lipstick overheen doen, maar ik vind de lip liners op zich zelf al goed genoeg. Misschien schrijf ik er binnenkort nog wel een review over...

Beauty: Kneipp Douche Scrub Mint - Eucalyptus


Deze scrub ruikt zó ontzettend lekker. Ik won de scrub van Kneipp een tijdje terug op een andere blog (volgens mijn Nail-Gloss) en ik vind 'm echt heerlijk. Deze ga ik zeker opnieuw kopen als die op is.

Accessoires: Oorbellen Claire's


Deze oorbellen zijn volgens mij redelijk geïnspireerd op de parel oorbellen van Dior (klik); het is namelijk niet alleen een parelknopje, maar aan de achterkant van je oor komt de gouden verlenging met het zwarte steentje naar beneden. De parel oorbellen van Dior vind ik iets too much, maar deze variant vind ik erg leuk.

Movies: Beauty and the Beast


Onlangs keek ik uit een gevoel van nostalgie Beauty and the Beast (Belle en het Beest) en ik vond 'm echt weer fantastisch. Van de muziek alleen al kreeg ik kriebels. Ik heb zelfs drie keer een brok weg moeten slikken en ik raak eigenlijk nooit geëmotioneerd van een film. Inmiddels heb ik ook Sleeping Beauty (Doornroosje) en Alice in Wonderland weer teruggekeken. Gek op Disney films!

Series: Girls


De eerste paar afleveringen van het derde seizoen van Girls zijn inmiddels uit en ik ben weer helemaal verslaafd. Ik heb de eerste twee seizoenen ook opnieuw gekeken en ik kan echt nier meer zonder.

Music: Nicki Minaj The Pinkprint


Hoewel ik Nicki Minaj eigenlijk al een beetje afgeserveerd had, vind ik haar nieuwe album The Pinkprint ontzettend tof. Binnenkort komt nog een blogpost online met mijn favoriete nummers, maar ik raad je zeker aan even wat nummers te luisteren als je van rap/hiphop houdt!

Moments: Bachelor of Science


Ik heb dan eindelijk mijn 180 studiepunten binnen (182 zelfs) en dus mijn Bachelor of Science binnen! Het is zo'n immense opluchting. Volgende week vrijdag (de 27e) is mijn diploma uitreiking en dan heb ik 'm officieel in de pocket. Hell yeah. 


Moments: Carnaval


Carnaval is alweer bijna een week voorbij, maar ik ben nog volop aan het nagenieten. Ik heb echt een top carnaval gehad dit jaar. Ik ben alle dagen en meer weggeweest (vanaf donderdagavond tot en met dinsdagavond) en heb me onwijs vermaakt. Op naar volgend jaar.

9 opmerkingen: