zaterdag 21 februari 2015

Terug in het Land van de Levenden

Het heeft even geduurd, maar ook ik ben weer teruggekeerd naar het land van de levenden. Carnaval is na zes dagen feesten ook voor mij weer voorbij, ik ben weer volledig bijgekomen en de sleur van het studeren is zelfs alweer begonnen. Het werd dus ook weer tijd om een blogje te schrijven.

Ik heb echt een top carnaval gehad. Donderdagavond ben ik met vriendinnen gaan stappen in Breda, verkleed als zebra. Het was veel drukker dan verwacht en we hebben echt een hilarisch avondje gehad. Om vier uur doken we ons bed in en vrijdagochtend stond mijn wekker alweer om negen, omdat ik mijn "Griekse Godin"-outfit nog in elkaar moest flansen. Dat lukte met de hulp van mijn vader bij voor mij onbereikbare veiligheidsspeld locaties gelukkig vrij snel én vrij goed; ik vond mijn outfit echt super geslaagd. Mijn vriendin en ik sprongen op de fiets naar Breda om daar uitgebreid te lunchen en een goede bodem te leggen bij een andere vriendin, waarna we als een drietal Godinnetjes richting het café gingen (waar mijn vriend al lang en breed in de polonaise liep; om half drie 's middags). 's Avonds een pizzaatje op en daarna weer richting huis. De carnaval was weer als van ouds ingeluid.Zaterdag heb ik de hele dag vrij rustig gedaan en een beetje aangerommeld. Na mijn pizza als avondmaal (ja, alweer) begon ik de transformatie naar mijn uitgaansoutfit; ditmaal met het R2D2 jurkje. Zelf vond ik het erg geslaagd maar uiteindelijk ben ik maar door één iemand herkend als zijnde een Star Wars-personage. Ach, als "robotje" verkleed gaan is ook goed. Zondag ben ik onverwacht met een vriendin de hele dag naar de optocht in Prinsenbeek gaan kijken, met de groep vrienden van onze vriendjes. In mijn dino-onesie ontzettend comfortabel, warm en ook vrij gezellig. Onderweg naar het café in mijn dorp langs de McDonalds gegaan (het gezonde carnavalsleven komt boven) en nog een avondje met mijn vriendinnen doorgebracht. Maandag heb ik de gehele dag nogmaals doorgebracht in mijn dino-onesie, al kijkend naar de optocht in Breda. 's Avonds nog wat over de Grote Markt gehopt, maar tegen elf uur had ik het écht gehad. Wéér langs de McDonalds gegaan, terwijl ik ook al een Turkse pizza als avondeten op had. Dinsdag heb ik tot slot alleen 's avonds gevierd met vriendinnen. Avondeten? Pannenkoeken met spek. Ik denk dat ik de komende dagen hééééél gezond moet eten om mijn lichaam weer op orde te krijgen...

Hoe dan ook, het is weer tijd om te studeren, blogs te lezen maar vooral blogs te schrijven. Dus vanaf maandag hou ik mijn normale schema van drie à vier blogposts per week weer aan. Alaaf!
13 opmerkingen:

 1. Dat klinkt wel onwijs gezellig en je godinnen outfit is zeker geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het altijd zo grappig om te merken dat carnaval in het zuiden echt een happening is en dat daar boven de rivieren vrijwel niets van is te merken. Mijn familie komt uit het zuiden, dus ik krijg er wel het een en ander van mee, maar hier in 't midden van het land is het voor de rest compleet aan mij voorbij gegaan ;-)! Je godinnen outfit ziet er wel zee schön uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja; mijn social media worden ook overspoeld met carnavalsfoto's in die periode en als ik dan een enkele keer iets anders zie (van iemand die het niet viert) ben ik echt verbaasd haha! X

   Verwijderen
 3. Dat klinkt onwijs gezellig. Je outfit ziet er tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat carnaval daar zo erg wordt gevierd! Leuke outfits :-) En ach, eens een beetje stout zijn en foute dingen eten mag wel af en toe, no biggie, nu gewoon weer gezond doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik hoop dat je een leuke tijd hebt gehad met Carnaval! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een hele leuke en gezellige week! Zelf heb ik eigenlijk niks met carnaval, maar ik vind je outfits er wel heel erg leuk uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je zo'n gezellige carnaval hebt gehad! Wij vieren het nooit eigenlijk; wij zijn er niet mee opgegroeid en op de een of andere manier hebben we daarom niet echt de behoefte daaraan. Je outfits zien er wel heel leuk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een erg gezellige carnaval :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je je goed hebt vermaakt - ook ik ben weer terug in het land van de levenden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah wat een leuke foto's!
  Het lijkt me zo leuk om een keer carnaval te vieren.. Is bij ons in Lelystad echt totaal niet iets wat gevierd word..
  Welkom terug hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker een keertje naar het zuiden komen met carnaval! Thanks ;) X

   Verwijderen