zaterdag 14 februari 2015

Carnaval

Normaal leef ik er weken naar toe, maar dit jaar is die voorpret er door de drukte omtrent mijn studie een beetje bij ingeschoten. Afgelopen maandag realiseerde ik het me pas; carnaval staat weer voor de deur! Geboren en getogen in Brabant kan ik er bijna niet aan ontkomen en gelukkig hou ik ook nog wel van een beetje verkleden en wat biertjes drinken. Dit jaar een druk schema: donderdagavond half verkleed stappen in Breda, vrijdagmiddag en -avond het traditionele openingsmiddagje met een grote groep in Breda, zaterdagavond in mijn dorp, zondagavond in mijn dorp, maandag overdag naar de optocht in Breda en eventueel 's avonds nog de stad in en wie weet (als ik dan nog zin heb (en mijn portemonnee het nog toelaat)) dinsdagavond ook nog in mijn dorp. Dus ja. Woensdagochtend heb ik in ieder geval al enkele outfits gepast en ik heb weer meer dan genoeg (want nee, in de collage staan nog niet al mijn outfits). Dit jaar nieuw; de zebra combinatie en het R2D2 jurkje (Star Wars!). Op het moment suprême teken ik op mijn gezicht nog zebrastrepen bij de zebra outfit en bij de R2D2 outfits wil ik misschien een leuke, opvallende make-up look maken.

Ik schrijf deze blogpost op donderdag maar voor jullie is het inmiddels zaterdagochtend; ik hoop echter dat ik nu nog lekker in mijn bedje lig bij te komen van een leuke dag. Overigens heb ik sinds deze week een Instagram account (dramaqueen9222), dus neem zeker even een kijkje! Ik zou het leuk vinden om wat bloggers te kunnen volgen. Misschien plaats ik komende dagen nog wel wat updates ;)

Gaan jullie ook carnavallen? Wat zijn de outfit ideeën? 


15 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfits, ik moet nog bedenken hoe ik zometeen op de fiets spring. Word het hippie, soldaat of toch de indiaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha het eeuwige dilemma wat aan te doen. Indiaan blijf ik altijd leuk vinden! X

   Verwijderen
 2. Wat heb jij allemaal leuke outfits! Zelf heb ik eigenlijk nog nooit iets aan carnaval gedaan. Of tenminste ooit wel eens op de basisschool en daar is het dan ook bij gebleven haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat jij ook van de carnaval bent! Ik heb er al 2 dagen opzitten, nog 2 te gaan haha ;) Leuke outfits heb je, Sneeuwwitje heb ik ook. Dit jaar ben ik als Eskimo, je ziet de post wel voorbij komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha die carnavalsoutfits zijn zo leuk! Ik vier gen carnaval, maar vind het wel leuk om te zien haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk! Je R2D2 jurk is echt ge-wel-dig!! Veel plezier :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De R2D2 vind ik het leukste! :) Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Carnaval is zo ontzettend leuk! je bent er lekker op uit getrokken lees ik al dus lekker gefeest. Zelf ben ik een dagje als 'sailor' geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, dat staartje bij de zebra-outfit is zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke outfits. Wij zijn de carnaval dit jaar maar ontvlucht haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuke outfits! Mijn favoriet is de aztec-indianenoutfit! Hier vieren we carnaval binnen een klein maandje, dus ik moet ook best snel naar outfits gaan zoeken. Mijn eerste gedacht was als duiveltje omdat ik dit nog heb liggen van Halloween *lach*. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo, zo jij hebt je uitgedost :D ik ga je ook volgen op Instagram goed dat je het laat weten

  BeantwoordenVerwijderen