maandag 23 juni 2014

I'm Still Here

Hoewel ik eigenlijk nog niet zo heel lang afwezig ben, voel ik me toch even genoodzaakt een berichtje te plaatsen. Het voelt zo raar om niet met mijn blog bezig te zijn.

Vorige week heb ik mijn twee laatste tentamens gemaakt (alleen 17 juli nog, maar dat duurt weer even) en vandaag heb ik dan eindelijk de conceptversie van mijn bachelorscriptie ingeleverd. Na wat pittige dagen en nachten vorige week, drie uur slaap vannacht en wat redbull en koffie later, is de druk er nu toch een beetje af. Ik heb de afgelopen dagen dan ook geen enkele blogpost geschreven. Ik heb nog wel wat blogs klaar staan, maar die zijn allemaal boeken-gerelateerd en ik wil jullie ook niet overloaden met boekenposts, dus het leek me beter gewoon even niets te plaatsen. Morgen ga ik weer foto's maken en tekstjes schrijven, dus ik hoop vanaf woensdag weer in mijn normale ritme te vallen.

Vanavond eerst nog even voetbal! De grote wedstrijd tegen Spanje heb ik in de stad gezien (wat een feest was dat) en die tegen Australië zat ik thuis op de bank met mijn ouders (ontzettend zenuwachtig te zijn), omdat ik de dagen erna tentamens had. Nu ik mijn scriptie soort van af heb, ben ik wel toe aan wat biertjes en dansjes, dus ik heb extra veel zin in een goed feestje vanavond! Ik hoop dat ze winnen, al doet Chili het ontzettend goed, dus het is nog maar afwachten. Kijken jullie voetbal thuis of ergens anders? 

Bron: Weheartit

9 opmerkingen:

 1. Hopelijk heb je je tentamens goed gemaakt! Ik ga vanavond thuis voetbal kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om je even terug te horen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk is alles goed gegaan! Denk het wel :)
  Vanavond gewoon lekker thuis voetbal kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopelijk is je tentamen goed gegaan meid. En je concept ook trouwens. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk de rust die je krijgt na dat je (bijna) alles hebt ingeleverd/gedaan. Ik hoop dat Nederland ons niet teleur stellen en weer winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk is het goed gedaan meid! Ik duim alvast voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je tentamens heb je vast goed gemaakt, komt helemaal goed! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hopelijk is alles goed gegaan! Komt vast goed ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hopelijk zijn al je tentamens goed gegaan :D
  En ik kijk eigenlijk alleen voetbal als Nederland moet spelen ^^ En gewoon thuis, op de bank, haha :P

  BeantwoordenVerwijderen