vrijdag 6 juni 2014

The Orabrush: Een borstel voor je tong

Toen me gevraagd werd of ik de Orabrush wilde uitproberen, was mijn nieuwsgierigheid gelijk gewekt. Een tongschraper om je tong mee schoon te houden; zoiets had ik nog nooit gebruikt. Ik maak mijn tong soms wel schoon met mijn tandenborstel, maar echt fijn is dat niet. Deze tongreiniger heeft zowel een schrapertje als zeer fijne borstelhaartjes, waardoor de Orabrush uniek is.
De tongreiniger komt in een verpakking waarop alle voordelen opgesomd staan. Zo maak je er niet alleen je tong mee schoon, maar het gaat ook slechte adem tegen. 90% van slechte adem komt door een "vieze tong"; witte uitslag op je tong. En ik denk dat we allemaal liever niet vies uit de mond ruiken.

Het lange handvat zorgt er niet alleen voor dat de Orabrush goed in de hand ligt, je kan hem hierdoor ook gemakkelijk bij je tandenborstel zetten (als die in ieder geval zoals bij mij in een beker staat). Hierdoor vergeet je het niet en kan je reinigen van je tong toevoegen aan je dagelijkse routine.Het borsteltje is inderdaad ontzettend zacht! Voelt echt heerlijk op je tong aan, sowieso een stuk beter dan mijn tandenborstel. De Orabrush is voor €9,99 te bestellen. Op de website kun je ook nog andere sets vinden, zoals een "His&Hers"-pack met een roze en blauwe tongreiniger: cute!

12 opmerkingen:

 1. De vorm is vooral heel grappig! Hij ziet er wel lief uit haha! En multifunctioneel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe het altijd met m'n tandenborstel maar dit is een betere optie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook en vind hem echt super fijn. Ik merk zeker verschil dat als ik het met de tandenborstel doe of met the orabrush. De orabrush is echt een stuk beter en fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje dat ziet er eng uit haha! Maar ik heb zelf een tongschraper en dat werkt ook prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem zelf ook en ben er erg tevreden over!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze lijkt me echt handig, en het ziet design ziet er ook leuk uit!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, wat grappig! Het klinkt fijn en het is helemaal niet zo duur. Leuke review! Weer eens wat anders ;) .

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil nu ook graag eentje !

  mylifeasfanta.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha wat grappig dat dit nu ook bestaat. Zelf heb ik op de achterkant van mijn tandenborstel ook wat zitten om je tong mee te poetsen. Dit lijkt me wel handig, maar of ik het nou echt zou kopen? Ik weet het niet .. Leuk artikel x

  BeantwoordenVerwijderen