vrijdag 27 juni 2014

LOVE: Xenos Vaasjes

Hoewel ik qua inrichting slechts mijn slaapkamer tot mijn beschikking heb, voeg ik graag hier en daar wat leuke nieuwe accessoires toe. En een winkel die me altijd blijft verbazen en te hulp schiet wat betreft interieurartikelen, is de Xenos. Goedkoop maar toch ontzettend veel schattige dingen. Zo liep ik onlangs de Xenos in en vond een prachtige vaas die goed paste bij twee kleinere vaasjes die ik er al eerder had gekocht. Vandaag deel ik mijn liefde voor deze leuke decoraties.

Deze grote vaas heb ik vrij onlangs bij de Xenos gekocht, dus die zal er vast nog wel staan. Hoewel ik de prijs niet meer weet, gok ik dat het rond de 5 euro was. Ik vind het echt een super gave vorm en de opdruk en strikjes maken de vaas net wat schattiger. Ik heb gelijk bij de Xenos ook wat nepbloemen gekocht. Hoewel ik normaal voor kleuren ga, had mijn moeder op dat moment dit soort witte bloempjes in vazen in de huiskamer staan, dus ik raakte geïnspireerd.


Deze twee vaasjes heb ik waarschijnlijk al meer dan een jaar in mijn kamer staan, dus of de Xenos ze nog verkoopt weet ik niet. Ze hebben momenteel wel veel soortgelijke vaasjes met strikjes. De twee roze nepbloemen komen van de Intratuin. Ik vind echt dat dit soort combinaties je kamer ontzettend kunnen opfleuren en omdat het nepbloemen zijn, kost het helemaal geen moeite. Al kan je als je wil er natuurlijk ook soms echte bloemen in doen, ook leuk voor de afwisseling.

7 opmerkingen:

 1. Super leuke vaasjes! Xenos heeft echt hele leuke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gek op de Xenos. Ik blijf mijn kamer leuk maken met kaarsen en vaasjes en die soort dingen, alles koop ik bij de Xenos!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou die vazen hebben wel een heeeele grote cuteness factor, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cute! Xenos heeft altijd wel leuke spullen :D

  BeantwoordenVerwijderen