dinsdag 20 mei 2014

Ebay Oogschaduw Palette - Too Faced Natural Eyes Fake

Alweer een tijdje terug kocht ik een oogschaduw palette op Ebay, wat verrassend genoeg een Too Faced-fake bleek te zijn (op Ebay zag ik slechts de oogschaduwkleuren, niet de verpakking). Inmiddels heb ik het palette al meerdere keren gebruikt en het bevalt me goed. Vandaag laat ik jullie foto's van het palette zien, een ooglook en deel ik mijn mening.






De verpakking van het palette is gemaakt van plastic en aan de binnenkant zit een klein spiegeltje (niet van al te beste kwaliteit overigens, aangezien het spiegeltje in mijn palette bij aankomst niet meer vast zat). Bijgevoegd zit een "foldertje" met drie looks en hoe deze te maken zijn met behulp van het oogschaduw palette. Niet iets waar ik waarschijnlijk gebruik van ga maken, maar ik vind het een leuke toevoeging, zeker als je nog niet zo veel ervaring hebt met oogschaduw.



Het oogschaduw palette bevat negen kleuren. Hoewel Nude Beach misschien ook als blush kan dienen, denk ik dat alles bedoeld is als zijnde oogschaduw. Vier kleuren zijn mat en de overige kleuren bevatten schimmer.




De pigmentatie van de kleuren is erg goed. Enkele kleuren zijn een beetje kruimelig, maar niet storend. Honey Pot zal ik waarschijnlijk niet snel gebruiken.


Dit is de look die ik het meeste maak met dit palette. Vind het een simpele, neutrale maar toch erg leuke ooglook. Daarnaast is die heel makkelijk te maken. Eerst breng ik Velvet Revolver aan over mijn gehele ooglid. Cocoa Puff breng ik de buitenste ooghoek aan en blend  ik door naar mijn crease. Met mijn vinger breng ik Push up vervolgens aan op het midden van mijn ooglid. Tot slot gebruik ik Heaven als highlighter onder mijn wenkbrauwen en in mijn binnenste ooghoeken.

Ebay Oogschaduw Palette - Too Faced Eyes Fake
Prijs: +- €5
Waar: Ebay (bovenstaand palette bij deze verkoper gekocht, maar die is momenteel niet te koop -als je op een soortgelijke naam zoekt kom je het palette alsnog tegen).
Een mooi, ontzettend goedkoop palette dat zeker voor de prijs enkele mooie kleuren bevat. De oogschaduw is van goede kwaliteit. 

21 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren en wat een geluk dat het een fake too faced is. Ik vind het wel altijd leuk om de fake versies te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat grappig ik heb een neppe van Too Faced en daarvan is juist honey pot het mooiste, de rest valt bij mij zwaar tegen dus jij hebt een betere gevonden :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik moet zeggen dat Honey Pot op zich vrij mooi is in mijn palette hoor, maar gewoon niet mijn kleur ;) Aah de wonderen van Ebay haha :) X

      Verwijderen
  3. Wauw, wat een mooie kleuren! Staat je zo goed!

    XO IMKE

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw die look die je hebt gemaakt is echt heel erg mooi <3 En het palette ziet er ook goed uit. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er goed uit, heb hem zelf ook al een tijdje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie natuurlijke shimmery kleurtjes, daar hou ik van: so girly :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, heel mooi. Je zou niet zeggen dat het een nepperd is!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ziet er echt super goed uit zeg! staat je prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hm, de swatches leken me erg poederig maar op je ogen is het resultaat top! De palette trekt me verder qua kleuren alleen niet zo aan omdat ik al veel soortgelijke kleuren heb.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja, het is inderdaad een vrij neutraal palette! Ik heb hier misschien ook al wel genoeg van haha, maar soms kan ik mezelf echt niet inhouden. X

      Verwijderen
  10. Woow, fijn dat zo'n fake palettes ook goed kunnen meevallen ;D!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk! Lekker prijsje ook :) Nude Beach lijkt me een mooie kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooi en subtiele look heb je ermee gemaakt. De palette tinten zijn heel mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De kwaliteit valt me niet eens tegen. Ik heb de echte, ben er zo blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ziet er goed uit! De pigmentatie valt niet tegen!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Het ziet er best goed uit zeg, mooi! En je ooglook vind ik super, subtiel maar toch erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik heb hem al vaker voorbij zien komen en hij blijft mooi!

    BeantwoordenVerwijderen