dinsdag 17 november 2015

iPhone 6

Ik durf het bijna niet toe te geven, maar ik ben "zo'n meisje" geworden dat altijd haar telefoon in haar hand heeft. Ik. Ben. Verslaafd. Twee jaar heb ik met liefde gebruik gemaakt van mijn zilveren iPhone 5, maar het werd tijd voor een nieuwe. Hoewel ik de iPhone 6 in eerste instantie altijd te groot vond, zoals ik dat ook bij de iPhone 5 vond, was ik al snel om. Het is waarschijnlijk eerder de nieuwigheid die me afschrikt: "is de nieuwe variant alwéér groter geworden?". Toen ik net mijn eerste mobiele telefoon kreeg (toen ik naar de brugklas ging; het was er één met een klepje, super gaaf), was het juist hoe kleiner, hoe hipper. Nu zie ik de meerwaarde van een grotere telefoon wel in. Je kunt er immers veel fijner video's en filmpjes op kijken, je ziet veel beter hoe je gemaakte foto's eruit zien en een boek lezen is ook net wat praktischer (hoewel ik dat laatste toch nog altijd liever op mijn iPad Mini doe, is de iPhone in sommige gevallen net wat handiger (lees; als je vanwege drukte in het openbaar vervoer moet staan)). 

Ik heb mijn telefoon momenteel dus niet alleen regelmatig in mijn hand omdat ik er zo ontzettend verslaafd aan ben, maar ook omdat mijn nieuwe liefde gewoon werkelijk zo groot is dat 'ie niet meer met evenveel gemak zo in mijn broekzak gaat (ik wilde typen, "niet overal met zoveel gemak meer in past", maar ik heb het gevoel dat dat in relatie tot "grootte" misschien anderen gedachten op gaat wekken; al helpt het feit dat ik dat hier alsnog typ natuurlijk ook niet). Deze gouden variant bevat bovendien 64 GB aan geheugen, waar ik inmiddels ook niet meer zonder kan. Het gehele eerste seizoen van Scream staat op dit pareltje, mijn uitgebreide collectie aan goede en niet zo goede muziek, enkele boeken en na mijn reisje Rome ook een behoorlijk aantal foto's (waarvan je hier overigens enkele foto's kan bekijken; kun je gelijk zien hoe de kwaliteit van de foto's is). Liefde op het eerste gezicht was het misschien niet, maar echte liefde is het wel.

Mijn iPhone 6 is al eerder in mijn Current Likes voorbij gekomen14 opmerkingen:

 1. Mijn man wordt vaak boos op mij omdat ik op straat ook vaak met mn telefoon in mn hand loop. Terwijl ik er niets mee doe, maar het is zo onafscheidbaar geworden ofzo. Moet nog steeds een verzekering ervoor afsluiten want als ik het kwijt raak....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig is de hand van mijn vriend ook redelijk vergroeid met z'n telefoon, dus daar heb ik iig geen last van haha! X

   Verwijderen
 2. Ik kan niet meer zonder mijn iPhone6! Wat een leuke hoesjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem heel erg mooi maar kan zelf nooit zo goed overweg met een iPhone ben veel te gewend aan mijn LG:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha! Ook ik zit aan mijn telefoon vastgegroeid..De mijne heeft net een zwembeurt overleefd! Oeps! Wat een prachtige hoesjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn iPhone is ook een verlengde van mezelf geworden... soms ook tot grote irritatie van le hubby. Ik heb momenteel nog een iPhone 4s, maar hij begint oud en traag te worden merk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is wel het nadeel aan Apple, dat je eigenlijk altijd mee moet gaan met de nieuwe telefoons omdat die updates anders niet meer werken. Maar ach, who am I kidding, ik koop de nieuwe telefoons toch wel haha! X

   Verwijderen
 6. Heb zelf geen iphone maar vind je hoesjes wel heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OMG....the covers are beautiful!!!!!

  www.crazyaboutcolors.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt super gaaf!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi! Ik heb nu een 5 en ben ook al aan het denken over een 6, nu dat het binnenkort kerstmis is! Een heel leuke kleur dat je hebt gekozen :)

  www.homemade-stories.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat hoesje met die kat is zooo leuk! Mijn mobiel is ook eigenlijk aan vervanging toe maar geen idee wat voor iets ik wil..
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen