zaterdag 21 november 2015

Current Likes #32Beauty: Hema Lipliners


De Hema verkoopt een kleine selectie lipliners (van mij mogen er nog veel meer kleurtjes bijkomen), waarvan ik er onlangs drie gekocht heb. Nummertje 18 is by far mijn favoriet (ik draag 'm hier), maar ook nummer 19 vind ik erg leuk. Nummer 17 is in mijn geval eigenlijk alleen leuk om een rood kleurtje (zoals nummer 19) een ombre effect te geven, door het bruine in de buitenste hoeken van je lippen toe te voegen. Hoe dan ook, voor €2,- ben ik onwijs tevreden!

Beauty: NYX Taupe


Inmiddels al wel weer een half jaar geleden heb ik stad en land afgereisd (maar dan à la 2015; dus ik heb internet doorzocht) om Taupe van NYX te kunnen bemachtigen. Bij de Douglas was die continu uitverkocht en op Ebay bleven alleen maar dure varianten verschijnen. Thank god heb ik 'm op ten duur toch kunnen bemachtigen, want inmiddels kan ik niet meer zonder. Dit kleurtje voeg ik onder mijn blush toe om mijn gezicht lichtelijk te shapen. 

Fashion: Primark Sjaal


Zo warm! Zo comfortabel! En zo leuk! Liefde voor deze sjaal van de Primark.

Fashion: Brillen


Ik kon door mijn oude bril eigenlijk niet meer goed zien en lensloze dagen zijn nou eenmaal ook heel erg fijn, dus met vaders ging ik naar de Specsavers voor twee (!) nieuwe brillen. Inmiddels heb ik volgens mij meer brildagen dan lensdagen. Heerlijk.

Places: Efteling


Met vriendlief ging ik een dagje naar de Efteling. Ik ben gek op de Efteling en ik ben gek op mijn vriend, dus dat was een heerlijke dag. En het was ook nog eens onwijs rustig!

Books: Graphic Novels/Comics


Deze maand ben ik helemaal losgegaan wat betreft graphic novels. Ik heb vier nieuwe gekocht en heb er al twee van gelezen. Toevallig alle vier van DC Comics; Batman: The Killing Joke, Batman: Harley Quinn, Harley Quinn Vol I en Suicide Squad Vol II. Deze komen zeker nog uitgebreid voorbij in mijn boekenshoplog eind deze maand, want ze zijn werkelijk prachtig.

Series: Geordie Shore Seizoen 11


Jaaaa Geordie Shore is er weer! Eerst was ik fan van Holly en Kyle, nu heb ik een hekel aan Kyle, maar Holly doet ook wel een beetje irritant, al is ze nog steeds een favoriet van me, tevens ben ik nog steeds gek op Charlotte, zie ik Marnie en Scott of Marnie en Aaron ook graag samen en vallen Nathan en Chloe me niet zo op. Hoe het ook zij, ik kijk elke week trouw een nieuwe aflevering van deze ultieme guilty pleasure. Mooie afwisseling na een avondje data verzamelen voor mijn masterthesis.

Music: Selena Gomez Revival


Ik was nooit echt een fan van Selena Gomez, al heb ik haar vorige album ook op mijn iPhone staan, maar Revival vind ik erg leuk. Gewaagd en heel fijn als achtergrondmuziek voor andere activiteiten. Mijn favorieten? Same Old Love, Good For You en Kill 'M With Kindness.

7 opmerkingen:

 1. Ik kijk ook naar Geordie Shore, maar ik vond de vorige seizoenen veel leuker ..
  Toch blijf ik fan van Charlotte! Ze is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik tot nu toe ook, dus ik hoop dat de overige afleveringen nog wat leuker worden. Maar ik blijf het sowieso top vinden haha. X

   Verwijderen
 2. Oehh die sjaal is leuk en ik ga gelijk het album van Selena luisteren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het nieuwe seizoen van Geordie Shore nog helemaal niet gezien. Ik was zelfs helemaal vergeten dat er een nieuw seizoen kwam. Die lipliners zien er trouwens mooi uit!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, ik heb na mijn nieuwe bril ook meer brildagen dan lensdagen; inderdaad heel erg fijn. Wel een tip voor anderen om nog gebruik te maken van je zorgverzekering voor het eind van het jaar :P -x-

  BeantwoordenVerwijderen