maandag 2 november 2015

De Sims 4 - Wellnessdag

Ik heb al een paar artikelen over De Sims 4 op mijn blog geplaatst en als ik naar de views kijk, lijken jullie die wel leuk te vinden. Dus vandaag weer een nieuwe update. Een tijdje terug kwam de tweede Game Pack uit voor De Sims 4: Wellnessdag (Spa Day). Met deze Game Pack kun je je Sims verwennen door ze op pad te sturen naar de lokale spa's. Hier kunnen ze een modderbad nemen, in een sauna gaan, een yogalesje volgen of een massage krijgen. Na De Sims 4 Aan Het Werk, is het tijd dat je Sims even tot rust komen.
Wellnessdag komt met drie kant-en-klare spa's die je kunt toevoegen aan je buurt. Je hoeft dus niet onmiddellijk zelf aan de slag te gaan met het bouwen van een spa (eigenlijk hoef je daar überhaupt nooit aan te beginnen als je er geen behoefte aan hebt) en kunt gewoon op je gemakje de locaties verkennen.


De locatie's zitten vol met nieuwe voorwerpen. Zo kun je Sims op de Blije Handen en Voeten Stoel hun handen of voeten laten masseren (de naam had dat misschien al een beetje weggegeven...) en op de Relaxer Massagetafel heeft je Sim de keuze uit verschillende soorten massages. Daarnaast kan je Sim wellnesspunten opbouwen en met genoeg punten kan je Sim zelf massages geven; zelfs thuis.Ook kunnen je Sims een heerlijk modderbad nemen, een yogales volgen of in een sauna gaan. Ik vind zelf zowel het modderbad als de yogalesjes super leuk. Daarnaast kun je thuis ook een yogamatje kopen, waardoor je Sims ook thuis aan hun vaardigheden kunnen werken. Ik gebruik het yogamatje echt super vaak, omdat je Sim daarmee in de "geconcentreerde" stemming komt, wat erg handig is voor de meeste banen. Daarnaast is de spa ook erg handig als je Sim wetenschapper is: om vooruit te komen in deze carrière, moeten je Sims doorbraken krijgen. Deze behaal je makkelijk door een modderbad of massage te nemen; ideaal.


Qua kleding vind ik vooral de nieuwe sportleggings en -topjes erg tof en ook enkele nieuwe kapsels zijn erg gaaf. Ook zitten er ontzettend veel leuke nieuwe decoraties in deze Game Pack. Hoewel ik de In De Natuur-Game Pack nog steeds toffer vind dan deze, vind ik Wellnessdag ook heel gaaf, wat wel aangeeft dat de Game Packs van "goede kwaliteit" zijn (als ik dat mag zeggen).


9 opmerkingen:

 1. Hah, wat een leuke uitbreiding is dit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt mij een hele fijne game pack. Zelf heb ik de sims 4 en sims aan het werk. Die uitbreiding is ook heel leuk. Tegenwoordig speel ik niet zoveel spelletjes op de computer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig dat dit bestaat. Ik heb ooit Sims gespeeld (ooit als in 2003) en ik was zwaar verslaafd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk haha! Ik herinner me nu dat ik al heel lang niet heb gespeeld haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dit uitbreidingspakket staat op mijn christmas wishlist! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke uitbreiding! Maar ligt het nou aan mij.. of is het een beetje een "kleine" uitbreiding in vergelijking met die van de Sims3?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kleinere uitbreiding inderdaad! Dit is een Game Pack, ipv een Expansion Pack (dus ook aanzienlijk goedkoper). In mijn blogpost over In De Natuur (staat volgens mij ook in bovenstaand artikel gelinkt) heb ik daar iets meer over geschreven. X

   Verwijderen
  2. Oooohjaaa, ok. Ik koop eigenlijk alleen expansion packs (vandaar), maar als game pack lijken die spa toevoegingen me wel leuk!

   Verwijderen