donderdag 12 november 2015

Hello November...Hello... it's me. Weer een druk maandje achter de rug en er komen nu alleen nog maar drukkere maanden aan. Ik wil ontzettend graag in januari/februari afstuderen, maar dat betekent dat ik nu even moet doorbijten. Ook komt de decembermaand er weer aan (sjongejonge, is het straks alweer bijna 2016), wat inhoudt dat ik als de wiedeweerga aan een surprise voor Sinterklaas moet beginnen en cadeautjes moet kopen.

Study

Ik ben momenteel bezig met het verzamelen van data voor mijn masterthesis. Zoals ik eerder al heb geschreven, doe ik een kwalitatief onderzoek (voor het eerst!) en spendeer ik de komende tijd dus al mijn vrije tijd aan het verzamelen van data (oké, niet al mijn vrije tijd; maar wel veel). Daarnaast ben ik nog bezig met enkele vakken, waar ik me voorlopig eigenlijk nog meer zorgen om maak. Het is allemaal gewoon even heel veel. Maar even doorbijten en hopen (fingers crossed) dat ik het dan in januari/februari haal. 


Plans

Begin deze maand heb ik al met een heel leuk vriendinnetje een dag doorgebracht in Den Haag (mocht je geïnteresseerd zijn, dat vriendinnetje heeft een hele leuke blog; Student en de Stad). Eigenlijk wilden we naar Maastricht, maar nadat de trein voor mij een "aanrijding met een persoon" had, verviel dat plan. Toen wilden we naar Den Bosch of Eindhoven, maar al snel bleek dat ook die steden niet tot de mogelijkheden behoorden. Dan maar Rotterdam? Goed idee. Onderweg naar Rotterdam leek het ons toch leuker om naar Den Haag te gaan. Om een lang verhaal kort te maken (ondanks het feit dat ik het lange verhaal net al verteld heb): we zijn naar Den Haag geweest. Panorama Mesdag, het Binnenhof inclusief het torentje, Haagsche Bluf en heerlijke sushi. En ónwaarschijnlijk veel gelachen. Met dit vriendinnetje kan ik waarschijnlijk het beste lachen; op ten duur kreeg ik bijna ademhalingsproblemen.

Ook heb ik met vriendlief al een dagje Efteling gedaan. Het was onwijs rustig, dus konden we op ons gemak alle attracties in en uit. Zo hebben we drie keer in de Baron gezeten (én drie keer in de voorste rij). Het was echt een heerlijk dagje. We hebben het beide erg druk met de studie, dus dit soort stressloze momenten samen zijn fantastisch. Achteraf wel een raar momentje in de bus, waar vriendlief en ik in feite nog een gevecht tegengehouden hebben, maar dat terzijde.

Star Wars Vibe

16 december komt Star Wars Episode VII: The Force Awakens uit, dus bij ons thuis hangt er een ware Star Wars spanning. Mijn vader is erg gedreven in het nadoen van de Darth Vader-theme, ik draag te pas en te onpas mijn Star Wars pyjamabroek en de eerste zes episodes worden fanatiek op Star Wars-filmavondjes aangezet. Ik hou ervan.

TBR/Leeslijstje NovemberGelezen in Oktober 


13 opmerkingen:

 1. Veel succes met je mastervakken.. gewoon diep ademen en je best doen! Heel leuk ook dat je Star Wars gerelateerde zaken kan delen met je vader! Mijn vader vindt dat niet zo boeiend :P mijn vriend vindt het gelukkig wel erg leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Jaa, mijn vader heeft er juist voor gezorgd dat ik het nu zo leuk vind, door vroeger altijd de films te kijken. X

   Verwijderen
 2. Wij zijn ook alle SW films opnieuw aan het kijken :-D One more to go.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh heel veel succes met je mastervakken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je naar de Efteling bent geweest. Nu heb ik daar ook zin in ! Ik ben ook al een paar keer in de baron geweest maar heb het nog niet aangedurfd in de 1e rij. Vind de laatste 2 al eng genoeg haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha geloof ik graag! Zou eerste rij ook niet hebben gedaan als het te druk was geweest. Maar ik raad het echt aan, was super tof! X

   Verwijderen
 5. STAR WARS YAY. Ik draag ook non stop mn Star Wars pyjama pants. En met de premiere draag ik mn Chewbacca shirt en mag mn vriend die van Yoda aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaaah super tof! Ik heb net een nieuwe Star Wars trui (zwart met "May The Force Be With You") dus gok dat dat 'm wordt. Maar anders heb ik nog genoeg andere kledingstukken met Star Wars haha. Chewbacca is wel echt tof! X

   Verwijderen
 6. Wat een mooie tweede afbeelding, waar is dat? Veel succes met je onderzoek spss bleh, zo niet mijn ding. Hopelijk ben jij er veel handiger in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de Efteling! Is een foto van de Fata Morgana! Spss is ook niet mijn beste vriend, maar mogelijk hoef ik er dit jaar niet al teveel mee te doen omdat ik geen kwantitatief onderzoek doe! X

   Verwijderen
 7. Heel veel succes met je vakken! De tijd gaat echt snel he?

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel succes met je vakken en het onderzoek...
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen