dinsdag 20 oktober 2015

Current Likes #31




Phone: iPhone 6


Ik durf het bijna niet toe te geven, maar ik ben "zo'n meisje" geworden dat altijd haar telefoon in haar hand heeft. Ik. Ben. Verslaafd. Twee jaar heb ik met liefde gebruik gemaakt van mijn zilveren iPhone 5, maar mijn abonnement loopt eind deze maand af dus ik vond het tijd voor een nieuwe. Mijn vriend heeft de iPhone 6 en hoewel ik 'm eerst veel te groot vond (zoals ik dat ook bij de iPhone 5 vond), raakte ik er al snel aan gewend. Inmiddels heb ik zelf de gouden variant en ik ben weer eens verliefd. Zo mooi, zo fijn en het scherm is ideaal. In Rome heeft 'ie al gefungeerd als mijn camera (even 500 prachtige fotootjes mee geschoten).

Places: Rome


Speaking of... ik ben naar Rome geweest! Wat een prachtige stad. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad, zoals je hier ook al hebt kunnen lezen en zien, en ik mis het nu al. Rome is zeker een stad die ik opnieuw zou bezoeken.

Sale: 50% korting op alle boeken


Van de bovenstaande verzameling heb ik slechts vier boeken niet in de winkel met 50% korting gekocht (namelijk Shadow and Bone, Siege and Storm, Ruin and Rising en The Luisiads). Alle overige boeken kocht ik bij Boekenplus in Breda mét 50% korting. Ik werd gek. Hopelijk komt er deze week nog een uitgebreide boeken shoplog online, mét foto's.

Schrijver: Dan Brown


Een paar weken terug besloot ik weer eens in de boeken van Dan Brown te duiken. Ik las The Lost Symbol binnen no time uit, ik herlas Het Bernini Mysterie in aanloop naar mijn reisje naar Rome en momenteel zit ik middenin Inferno. Heerlijke boeken.

Boekenserie: The Grisha-trilogy


Ik ben weer eens very late to the party, maar ook ik ben begonnen aan de Grisha-trilogie van Leigh Bardugo. Vorig jaar (of misschien al wel langer geleden) leefde deze serie ontzettend onder Booktubers, maar hoewel ik zowel de boeken prachtig vond als de synopsis zeer interessant, begon ik er niet aan. Inmiddels ben ik halverwege Ruin And Rising en dus bijna klaar met deze serie. Zeer verslavend. En nogmaals, hoe mooi zijn deze boeken? Komen ook zeker uitgebreid voorbij in mijn boeken shoplog.

Nails: Midnight Taupe


Ik was weer toe aan een herfstkleurtje voor op mijn nagels, dus Midnight Taupe kwam als geroepen. Ontzettend leuk kleurtje en past overal bij.

Music: Timeflies Crazy


Ik ben gek op de covers van Timeflies (Timeflies Tuesdays), maar soms maken ze zelf ook hele gave nummers. Onlangs brachten ze het album Just For Fun uit en vooral Crazy vind ik onwijs tof. Ik gok dat het hele album een aanradertje is, maar de overige nummers ken ik nog niet goed genoeg om er iets over te kunnen schrijven.

Series: Expeditie Robinson


Er is momenteel weer een nieuw seizoen van Expeditie Robinson uit, dus vriendlief en ik zitten elke donderdag weer trouw voor de tv. Teske deed ook mee, maar is inmiddels helaas weggestemd. Ze kon haar draai niet echt goed vinden tussen de anderen op het eiland. Ik vind Elle Bandita super grappig en ben wel een beetje fan van Sander, Tim, Klaas, Kim en Anna (ja, dat is nog een behoorlijk lijstje). Hoewel ik Danny vooral heel irritant vind (vriendlief daarentegen is wel fan), blaast hij wel behoorlijk wat leven in het spel, wat eigenlijk ook wel weer fijn is. Ik ben benieuwd wie dit jaar wint!

9 opmerkingen:

  1. Mooie foto's zeg! Dat lakje is btw echt heel mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, 50 procent korting is inderdaad een heel goeie deal! Maar als ik naar Breda zou moeten gaan, dan zou ik maar weinig winst meer maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha klopt, plus die stapel boeken die je dan rond zou moeten sjouwen... haha ;) X

      Verwijderen
  3. Loooove de nagellak! Je vond de 6 te groot? Ik ga deze week voor de plus! Twijfel nog tussen goud of rosegoud ;) x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vond ja ;) Aah de Plus vind ik ook onwijs mooi! Maar heb al een iPad Mini, dus voor mij een beetje teveel van het goede haha! Ik vind zelf de gouden variant mooier dan de rosegoud (vind het ook niet echt rosegoud, meer roze), maar ze blijven allemaal mooi! X

      Verwijderen
  4. Oh wauw, Rome.
    Dat staat nog zo hoog op mijn lijstje om te bezoeken, de foto's zijn prachtig!
    Ik baal zo dat ik nog een jaar lang mijn iPhone 5 moet haha, de 6(s) maakt zo veel mooiere foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeh dat nagellakje is mooi zeg en natuurlijk je telefoon ook, maakt prachtige foto's zeg

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi lakje en wat hebben je nagels een mooie vorm!
    liefs sabrina

    BeantwoordenVerwijderen