zaterdag 30 mei 2015

Deautybox Mei '15

Eind van de maand betekent weer een nieuwe Deautybox. Een beetje laat deze maand (ik kreeg 'm de 29e binnen), maar misschien is de Deautybox wel gewoon wat later. Mij maakt het in ieder geval niet veel uit (goed verhaal dit). Ik zal voor de ongeduldige lezers gelijk verklappen dat ik niet heel erg onder de indruk was van deze box, maar ik ga desalniettemin gewoon laten zien wat erin zat. Zo ben ik.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Deauty-website





Het is al een klein en licht zakje. Dat betekent natuurlijk niets, maar ik word altijd een stuk enthousiaster van een goed gevulde en zware doos. Vooroordelen...



Het idee is heel leuk, maar ik betwijfel of ik het ook echt ga dragen: deze Colorshow nagellak van Maybelline. Ik dacht in eerste instantie dat het een glow in the dark-nagellak was, wat ik onwijs tof had gevonden maar waarschijnlijk ook nooit zou dragen, maar dat blijkt niet het geval. Gewoon een fel neon kleurtje voor €3,99.



Daarnaast een lichte hand crème in een erg gezellige tube van Institut Karité Paris ter waarde van €7,95. Zo licht zelfs, dat als je al zéééér licht met je duim op de tube duwt, de erg vloeibare "crème" eruit loopt. Ik had zelf ingeschat dat dat iets beter te zien zou zijn op de foto, maar dat blijkt niet het geval, dus misschien is het leuker als jullie de afbeelding hierboven zelf iets dramatischer inbeelden.


Van het merk Mavala zit er een Protective Base Coat in de Deautybox, met een waarde van €13,90. Ik gebruik vrijwel altijd basecoats, meestal in de vorm van nail hardeners, dus dit is in ieder geval een product wat ik kan gaan gebruiken.



In deze leuke tube met hippe ananasjes zit een highlighter crème van The Beauty Drop. Deze crème heeft een aanbevolen verkoopprijs van €16,20. Ik hou ontzettend van highlighters, maar heb nog nooit een crème gebruikt. Ik was ook behoorlijk verrast toen ik zag dat deze crème brons/koperkleurig is. Niet teveel van aanbrengen dus, want dan wordt het al snel te heftig.


Tot slot een wenkbrauw potlood van Ofra Cosmetics ter waarde van €11,65. Ik gok dat dit kleurtje te donker voor mij is. Helaas pindakaas.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Deauty-websiteWil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

13 opmerkingen:

  1. Wat een leuke producten, ben benieuwd naar de highlighter ceme

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zien er echt leuke producten uit! Echt fijn het concept van zo'n box! :)

    Sarah x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke producten. Die nagellak zou ik zelf alleen nooit gekozen hebben, maar om zo eens te proberen... wie weet staat het kleurtje wel erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. True, ik ga het zeker uitproberen. Juist wel goed eigenlijk om zo in aanraking te komen met dingen die je zelf nooit zou kopen. X

      Verwijderen
  4. Ik vind het best een leuke inhoud! Wel jammer dat het wenkbrauwpotlood te donker voor je is, maar misschien kan je hem wel als oogpotlood gaan gebruiken! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er goed uit! :-) Lijken mij mooie producten.

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die highlighter zou ik ook wel willen hihi, maar eigenlijk vind ik dat het enige leuke product uit deze box in deze maand..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik was inderdaad ook niet zo onder de indruk deze maand. Ach, het kan niet altijd feest zijn haha ;) X

      Verwijderen
  7. die highlighter ziet er echt super leuk uit! ik hou van zulke verpakkingen <3 die handcreme is ook handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een fijne producten! De verpakkingen zien er ook super cute uit =)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De inhoud is best oke, op die neon nagellak na.

    BeantwoordenVerwijderen