zaterdag 25 oktober 2014

Plog 14-10-14

Mijn moeder, zus en ik gaan ongeveer twee keer per jaar samen een dagje shoppen. Mijn zus woont inmiddels alweer bijna twee jaar (of drie al? ik hou het niet meer bij...) niet meer thuis waardoor dit soort dagen fantastisch zijn om een beetje bij te kletsen. Niet dat je elkaar anders niet spreekt, maar zo is er altijd ineens weer veel meer te vertellen (al hebben wij nooit moeite met kletsen...). We gingen shoppen in het mooie en vertrouwde Breda en 's middags lunchten we bij Sumo. Heerlijk dagje. Kijk met me mee.



Goedemorgen! Om half 8 gaat mijn wekker en om 8 uur zit ik aan het ontbijt. We zijn van plan uitgebreid te gaan lunchen bij Sumo (sushi <3) dus we willen vroeg de stad in, zodat we al het "shopwerk" voor de lunch al afgerond hebben. Ik heb mijn nagels de dag ervoor gedaan met de Feather Manicure van Ciaté (review) en moet nog even foto's maken.


So pretty! Ik vind het effect van de veren nóg veel mooier dan ik had verwacht.


Dit is de look voor de dag. Ik heb sinds een weekje "kort" haar en begin een beetje te experimenteren. Hier heb ik de onderkant bewerkt met een stijltang zodat het puntjes niet omslaan en enkele puntjes gewafeld met een wafelijzer. Ik vind het effect echt super leuk!


Aah, mijn nieuwe schoenen van de H&M! Ik heb deze sneakers ook met zwart kant. Ik vind ze echt óntzettend tof en ze zitten heerlijk. Mijn outfit is vandaag sowieso geheel van de H&M; de spijkerbroek, het shirt, het tasje én de schoenen.


Even langs de Hema, die een ietwat nieuwe indeling hebben. Ze hebben nu veel van dit soort vierkante stellingen waardoor de producten veel overzichtelijker staan opgesteld. I like it. 


Jaaa! Ook in de Kruidvat in Breda hebben ze de grote Catrice en Essence schappen. Dit is in de kleinere Kruidvat. We zijn de grotere niet in geweest maar een paar dagen eerder heb ik daar gezien dat ze de schappen ook aan het omgooien waren, dus wie weet krijgt/heeft die Kruidvat ook de grote schappen!


Ontzettend rustig in de stad; heerlijk! Het was 's ochtends een beetje regenachtig maar wij hebben nergens last van gehad.


Eerste aankopen! Een heerlijke trui en een mooi kanten "vestje" bij de Vero Moda en een muts bij de Pieces. Er komt nog een shoplog online waarin ik alles uitgebreider laat zien.


In de Sting zie ik een mooie groene broek (die ik meeneem) en een wit blousje met pumps en strikjes (die ik niet meeneem; als ik mijn bruine kleurtje weer kwijt ben, word ik intens wit en dan staat dit niet meer).


Moeders is toe aan een koffie dus we stoppen nogmaals bij de Hema voor een cafeïneboost.


En we lopen door. Prachtig plafond bij de Superstar (sowieso mooie winkel) en een toepasselijk shirtje bij de Zara. Mijn zus kocht ook een práchtige jas bij de Zara die ze al een tijdje op het oog had. Fleurdeforce heeft 'm ook en laat 'm in deze video zien.


Hmm, ik lijk wel fan te zijn van bordeauxrood... H&M stelt me wederom niet teleur want ik vind twee shirts, een heerlijk vest en een mooie sjaal.


Beautiful Breda... En zoals je ziet is het pas half één. We did well!


Maar shoppen is vermoeiend, dus voldaan schuiven we aan bij Sumo op de Grote Markt van Breda.


Jammie! We hebben een lunch genomen van zowel koude als warme gerechten en ik heb heerlijk gegeten. Het was weer een tijdje terug sinds ik voor het laatst sushi op had en omdat je er wel twee uur zit, hadden we weer genoeg tijd om bij te kletsen.


De buit! Op naar huis.


Op de bank even bijkomen. Shoppen is topsport...


Op de mat ligt ook een leuk nieuw boek op me te wachten. Ik heb 'm al gelezen maar wilde 'm ook graag in mijn bezit hebben: Frankenstein door Mary Shelley. Mijn Penguin English Library-collectie is weer iets verder uitgebreid... Ik heb deze zoals je ziet besteld bij The Book Depository. Een fantastische webshop alleen duurt het echt ontzettend lang voordat je bestelde boek binnen is (dik twee weken) waardoor je op ten duur zo goed als elke dag vol spanning bij de brievenbus zit.


Een hele dag niet studeren kan helaas niet (of ik moet de dag erna de hele dag knallen, maar omdat er geen druk op zit weet ik zeker dat ik het dan niet doe) dus nog even wat hoofdstukken uit een studieboek lezen en wat onderwerpen zoeken voor een paper.


Diner! Door de zware lunch hebben we niet heel veel trek, dus vaders maakt heerlijke pasteitjes met kip/champignon ragout. Jammie!


Koffie en het einde van Kick-Ass na (het eerste deel had ik al eerder gekeken).


Ook ruim ik mijn kast verder op; links de stapel met kleding die ik weg ga doen en rechts de stapel met nieuwe aankopen. Zoals ik eerder al schreef, komt hier nog een volledige shoplog van.


Nog even een maskertje op mijn gezicht, een beetje lezen en dan lekker slapen. 

14 opmerkingen:

  1. Een dagje onder familie kan soms zo fijn zijn! ik kijk uit naar je shoplog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Ben benieuwd naar je shoplog

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien meis! Flink geshopt ook haha!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super leuke foto's! Die koffer zit goed vol ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahahaha.. shoppen is inderdaad een topsport :-) Jullie hebben zo te zien een gezellige dag achter de rug. Leuke foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Amai, serieus geshopt :) Vind je haar met die golven heel leuk! De korte coupe staat je ook fantastisch.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aah thanks :) Vind het zelf ook steeds leuker worden. Ja, we zijn goed geslaagd ;) X

      Verwijderen
  7. Lekker veel geshopt! En je haar zit echt leuk zo met die wafels. Je nagels zijn ook mooi. Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ziet eruit als een leuke dag! Je haar zit echt leuk!
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk overzicht! Vind je de maskers van montagne jeunesse ook zo fijn?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja heerlijk! Ik heb een tube Groene Klei masker van De Tuinen die ik normaal altijd gebruik, maar zo'n maskertje van montagne jeunesse op z'n tijd vind ik ook heerlijk! X

      Verwijderen
  10. Wat een heerlijke dag! Ik vind die feather nails echt te gek.

    BeantwoordenVerwijderen