donderdag 9 oktober 2014

The Other Woman

Wanneer advocate Carly er per ongeluk achter komt dat haar ogenschijnlijk perfecte vriend Mark getrouwd is, is ze ontroostbaar. Het duurt echter niet lang voordat Carly en Marks vrouw Kate erachter komen dat hij er ook een derde vrouw op na houdt. Al gauw sluiten de drie bedrogen vrouwen een onwaarschijnlijk verbond en smeden ze een plan om de overspelige Mark een lesje te leren. Hoe meer de drie te weten komen over Mark, hoe meer plezier ze zonder hem hebben. Cameron Diaz schittert in de sterrencast van deze komedie over liefde, vriendschap en karma.


Advocate Carly heeft voor het eerst sinds tijden weer een serieuze vriend; Mark. Het gaat allemaal goed, totdat ze hem gekleed in een nietsverhullende outfit wilt verrassen en in plaats van hijzelf, een vrouw de deur opendoet. Zíjn vrouw. Zowel Carly als Marks vrouw besluiten actie te ondernemen, wanneer ze erachter komen dat Mark nóg een vrouw in zijn leven heeft.


"If we find anymore mistresses I'm going to have to send her to rehab"The Other Woman zit vol met bekende actrices en acteurs: Cameron Diaz (god, I love her), Leslie Mann, Kate Upton, Nikola Coster-Waldau (Jamie Lannister uit Game of Thrones!), Nicki Minaj (in een klein rolletje, wat waarschijnlijk ook maar het beste is (al vind ik 'r heel tof)) en Taylor Kinney. Vooral Cameron Diaz, Leslie Mann en Nikola Coster Waldau vond ik geniaal. Kate Upton voegt vooral veel toe door haar prachtige lichaam, waar in de film eigenlijk ook alleen de nadruk op ligt.

"We got played by the same guy... do you want vodka or tequila?"Ik vond The Other Woman een onwijs grappige en vermakelijke film. Daarnaast vind ik de girlpower van deze dames prachtig; zeker als ze Mark een koekje van eigen deeg geven. The Other Woman draaide begin dit jaar in de bioscoop en is momenteel al verkrijgbaar op dvd. Ik raad 'm zeker aan voor een gezellig avondje. Al is het alleen al om Cameron Diaz te zien shinen. 


"Sorry. I'm usually a fun date. I am."
"I'm having fun."
"Yeah?"
"Not a lot of it, but some."

11 opmerkingen:

 1. Ik heb deze vorige week gezien, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de film ook een tijdje geleden zien. Erg grappige film, super om samen met vriendinnen te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem gezien! Heb echt gelachen, haha. Hij was leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De film was vermakelijk. Het was leuk om te zien dat de vrouwen niet gingen vechten om de man (niet echt he) maar samen gingen werken om hem terug te pakken. Erg grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil deze film nog steeds heel erg graag zien! Hij lijkt me geweldig met inderdaad super girl power!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze wil ik nog zo graag zien! lijkt mij heel komische liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond 't echt een grappige film, vooral Leslie Mann was briljant! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me een hele leuke film! Ik wil 'em zeker nog zien! :D

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk!! Deze wil ik ook graag zien:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze film staat ook op mijn to watch list, haha dat clipje met im a lady like that, ziet ze er wel een beetje eng uit zo met haar brede glimlach, haha!

  BeantwoordenVerwijderen