zaterdag 26 april 2014

Koningsdag

Ik ben er klaar voor, Koningsdag 2014. Dit jaar geen Koninginnedag (of -nacht) meer, maar een feestdag ter ere van onze koning. Mijn nageltjes zijn gelakt, mijn kleding en accessoires liggen klaar en mijn kaartje is gekocht. Ik ga namelijk naar het 538-feest in Breda.

De line-up van het feest is insane: Blof, Armin van Buuren (die een uur draait!!), Di-Rect, Fedde Le Grand, Gers Pardoel, Handsome Poets, Jacqueline Govaert, Kensington, Martin Garrix, Miss Montreal, Nielson, The Partysquad, Van Velzen, Vengaboys, Yellow Claw en nóg veel meer (klik hier voor de volledige line-up). Waar ik zelf een beetje huiverig voor ben is de hoeveelheid mensen die komen. Er zijn namelijk 40.000 kaartjes verkocht en het feest gaat plaats vinden op hetzelfde plein waar normaal Dancetour is, met ongeveer 20.000 tot 25.000 bezoekers, en naar mijn mening is het dan al aardig vol. Plus hoe groot gaan de rijen bij de wc's dan wel niet zijn? Ik hoop dat het goed geregeld is...

Hoe dan ook, ik heb er super veel zin in! Lekker met mijn vriendinnetjes dansen en drankjes doen. Mijn vriend gaat ook met zijn vrienden, maar of ik hem daadwerkelijk ga zien is een ander verhaal. Ik wens jullie ook een onwijs toffe Koningsdag toe (en misschien hebben jullie al wel een goede Koningsnacht achter de rug)!


14 opmerkingen:

 1. Zo te lezen ga je een leuke dat tegemoet! Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super veel plezier! Klinkt als een goed feestje. Je hebt je nagels ook tof gedaan ;) Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk dat je daar bij bent. Ik was dit jaar een beetje te laat met kaartjes kopen. Maar ik heb vandaag lekker gewerkt.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat onwijs leuk en wat een top line-up.! heel veel plezier.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend leuk dat je daar heen bent geweest! Ik hoop ook voor je dat alles goed geregeld was en je een hele leuke dag hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yeaaah super leuk! Hoop dat je een mooie dag gehad hebt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk dat je een hele leuke kingsday hebt gehad..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hopelijk heb je een fijne dag gehad! Ik had gister ook Killerqueen van Katy Perry op, erg toepasselijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hopelijk heb je gisteren een fijne dag gehad meid! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's! je hebt vast wel een fijne dag gehad met Koningsdag :)

  BeantwoordenVerwijderen