woensdag 9 december 2015

Boeken Shoplog Oktober, November

Begin dit jaar zette ik voor mezelf drie "leesdoelen" voor 2015, namelijk; graphic novels lezen, een reading challenge van 60 boeken behalen en vrijwel gelijk na het lezen een review op Goodreads plaatsen. Inmiddels heb ik 60 boeken gelezen met nog een maand te gaan en over het algemeen plaats ik vrij snel reviews, dus wat die twee doelen betreft ben ik tevreden. Ik heb echter pas drie graphic novels gelezen (Saga Vol I, Saga Vol II en Suicide Squad) dus ik vond het tijd om daar verandering in te brengen. Vandaar dat ik afgelopen maanden vier nieuwe graphic novels kocht én één boek.

Tenzij anders is vermeld, komen al mijn boeken vanBookDepository. De prijzen die ik vermeld kunnen inmiddels veranderd zijn, omdat BookDepository dagelijks de prijzen aanpast.

Hmm, herkennen we een thema in deze graphic novels...?
Een paar maanden terug kocht ik Suicide Squad Volume I, nadat ik de onwijs gave trailer voor de film van 2016 zag. Daarin speelt Harley Quinn, het soort van vrouwelijke evenbeeld van de Joker, een grote rol en ik was gelijk verliefd. Wat een heerlijk personage. Dus ik moest wel beginnen aan de nieuwe comic-lijn uit de New 52 die puur om haar draait. Ik vind de illustraties in deze graphic novel onwijs mooi; Harley Quinn is echt super tof uitgebeeld. Daarnaast kwam onder andere Poison Ivy meerdere keren voorbij, waar ik natuurlijk erg blij mee was. Harley Quinn Vol I: Hot In The City kocht ik voor €13,04Hoewel de New 52 een uitgelezen manier zijn voor comic newbies zoals ik om bepaalde personages te volgen, ben ik ook wel geïnteresseerd in de "oudere" comics. Zo schijnt The Killing Joke een ware graphic novel-klassieker te zijn en daarnaast het origine-verhaal van de Joker te vertellen, die tevens één van mijn favoriete schurken is, dus ik besloot dit hardcover pareltje voor €14,92 in huis te halen.Ook wat betreft Harley Quinn was ik benieuwd naar de oudere comics. Deze graphic novel bevat verschillende comics waar Harley Quinn ooit in voorkwam, dus er staan ook verschillende soorten illustraties in. Over het algemeen is Harley hier nog niet de "babe" die ze nu is, maar een echte clown. Ik wil in de toekomst ook graag Batman: Mad Love kopen, waarin het origine verhaal beschreven wordt (hoewel deze ook kort in Suicide Squad Vol I voorkomt). Batman: Harley Quinn kocht ik voor €15,92. Ik heb deze overigens nog niet gelezen, maar terwijl ik er doorheen bladerde zag ik onder andere de Joker, Poison Ivy, Batman, Catwoman, Deadshot en Riddler voorbij komen. Awesome. 


Dan de laatste graphic novel deze boekenshoplog (het wordt al bijna een beetje teveel van het goeie): Suicide Squad Vol II: Basilisk Rising. Na Suicide Squad Vol I wilde ik graag doorgaan met de serie. Iets minder tof dan de vorige, maar nog steeds redelijk gaaf. €12,93.Ook kocht ik nog een boek. Mijn zus raadde me Slade House van David Mitchell aan en toen ik de synopsis las, was ik gelijk verkocht. Helaas kostte dit vrij nieuwe pareltje in de Nederlandse boekenwinkels overal €20, wat ik eigenlijk te duur vind. Dus toen ik 'm voor €10,51 op mijn geliefde BookDepository voorbij zag komen aarzelde ik geen moment. 

7 opmerkingen:

 1. Veel plezier met deze leuke aankoopjes! maar dat gaat vast wel lukken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool dat je met graphic novels bent begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, super leuk <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit! veel plezier met lezen:D
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gaaf. Ik heb een paar maanden geleden een killing joke bomberjackje gekocht bij Black Milk, ik denk dat dat ook wel een winkel voor jou is. http://blackmilkclothing.com/collections/jackets/products/killing-joke-gf-bomber
  Verder hebben ze van Max Factor momenteel een Star Wars lijn met 2 lipsticks en een mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah wat gaaf! Ik kende al wel wat Black Milk-artikelen (zo heb ik een R2D2 jurkje van Ebay, gebaseerd op die van Black Milk), maar deze bomberjack is wel heel gaaf! Thanks voor de tip! En die Star Wars lijn had ik inderdaad al voorbij zien komen, ik overweeg een lipstick te kopen haha! X

   Verwijderen