woensdag 16 december 2015

Sinterklaaslog - Cadeautjes 2015

Sinterklaas was ook dit jaar weer in het land en had voor mij ontzettend veel cadeautjes achter de hand... Vijf december zal bij ons nooit ongemerkt voorbij gaan; wij zijn zeer enthousiaste en intense Sinterklaasvierders. We maken surprises, schrijven gedichten en geven en krijgen onwaarschijnlijk veel cadeautjes. Vandaag laat ik zien wat er dit jaar allemaal in de zak zat voor mij.


Ik ben dit jaar weer ontzettend goed verwend. Zo kreeg ik acht boeken en één graphic novel. Deze komen natuurlijk nog uitgebreid voorbij in mijn boeken shoplog eind deze maand, maar bij deze al een sneak peek. Vijf klassiekers (twee van de Penguin English Library collectie, twee Vintage Classics en één Puffin In Bloom), twee fantasy boeken, één van Nederlandse afkomst en een Graphic Novel. Feestje.


Van zuslief en schoonbroerlief kreeg ik enkele leuke beauty producten (waar je mij altijd blij mee maakt), gekocht in Engeland! Ten eerste een nagellakje van Tanya Burr, waar ik echt heel blij mee ben; ik was al benieuwd naar het merk van de Engelse YouTuber (en deze zal ook zeker nog voorbij komen op mijn blog). Daarnaast wat heerlijke lichaamsproducten, een geurkaars en hele schattige Christmas Crackers met beauty producten erin! Ik heb er al één opengemaakt en met kerst doe ik de overige twee.


Van vriendlief kreeg ik (behalve drie van de bovenstaande boeken) een knuffel! De unicorn (it's so fluffy!!) uit Despicable Me. Onwijs leuk! Van de Grote Sinterklaas (lees: mijn ouders) kreeg ik Chewbacca uit Star Wars. Die kan zich mooi bij de rest van de familie op mijn bed voegen; R2D2 en Yoda.


Advent kalenders zijn bij ons een traditie en dit jaar kreeg ik deze onwijs gave Star Wars-variant. Jeej! Blijkbaar ben ik de laatste tijd ook iets te uitgesproken over mijn Star Wars-excitement, want als surprise kreeg ik een grote R2D2. Vriendlief had dit pareltje voor me gemaakt en ik ga 'm dus zeker niet weggooien. R2D2 staat nu in mijn kamer en ik wil er eigenlijk voor kerst ook nog leuke lichtjes omheen hangen. 

4 opmerkingen:

 1. Oh wat een geluk die Tanya Burr nagellak! En die unicorn ohhhhh...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. It's so fluffy! Hihi leuke cadeaus heb je gekregen, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke cadeaus heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oo nice pressies! Die r2d2 haha prachtig! :P

  BeantwoordenVerwijderen