dinsdag 15 september 2015

Deautybox Augustus '15

Mijn vorige blogpost over de Deautybox uit juli staat nog maar net online, of hier is alweer de volgende. De Deautybox van augustus is inmiddels immers ook alweer lang en breed binnen. En er zat zeker wat interessants in (zoals dieetpillen?!). Kijk met me mee.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Deauty-website








Dit boxje heeft een leuk streepjes patroon aan de binnenkant. I like it.




Het product waar ik zowel het meest nieuwsgierig naar als huiverig voor ben: de Advanced Calorie Burners van XLS Xanthigen. Pillen die je driemaal daags voor je gerechten moet slikken waardoor je 400 calorieën per dag zou verbranden. Ik wil hier eerst eigenlijk nog wat research naar doen, omdat ik het idee van pillen slikken om af te vallen in plaats gewoon meer te bewegen en gezonder te eten toch bizar vind. Maar ik ben wel ontzettend nieuwsgierig of het werkt en nu ik gewoon een set pillen voor één maand heb ter waarde van €49,50 (!!!) lijkt het bijna zonde om het niet uit te proberen. Misschien ook leuk om een artikel aan te wijden? Laat maar weten.


Van het merk Lashem zat er een Picture Perfect Instant Wrinkle Reducer in de box. Dit serum vermindert donkere cirkels en roodheid, vervaagt fijne lijntjes, hydrateert de huid rond de oogzone, vult rimpels in én geeft de huid een stralende gloed. Klinkt bijna té veelbelovend. Ik ben benieuwd. De Full Size van 15 ml kost €35,99.



Dit natuurlijke zeepje van Alpienne ruikt goddelijk; namelijk naar honing en citroenen. Lijkt me heerlijk. Plus dit zeepje kost maar €1,90.


Ook van Alpienne: een Sint John's Wort Body Lotion. De Sint John's Wort (Sint-Janskruid) zou een geneeskrachtig effect hebben op de mens; het zou werken tegen stress, slapeloosheid, depressie, brandwonden en spierpijn. Deze bodylotion zou vooral erg fijn zijn voor pijnlijke spieren na het sporten. De Full Size van 30 ml heeft een waarde van €9,50.


Tot slot iets wat helemaal hip is deze zomer (helaas is het alweer bijna herfst): de tijdelijke tattoo's. Deze gouden en zilveren varianten zijn als sieraden. Ik weet niet wanneer ik zoiets zou dragen, maar leuk is het wel.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Deauty-websiteWil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

7 opmerkingen:

  1. Die pillen zijn wel vrij opmerkelijk ja, zou ik ook wel huiverig voor zijn! Maar tegelijkertijd ben ik super benieuwd! Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de box een beetje tegenvallen eigenlijk. De pillen zou ik niet zo goed durven te slikken, maar toch ben ik benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de inhoud niet zo denderend. Dieetpillen zou ik al niet snel vertrouwen, lijkt me niet gezond. Jammer dat ze ook nog steeds mini samples in de box steken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach, ze geven aan dat er samples in de boxen zitten dus dat weet je voordat je een abonnement neemt ;) Ik vind het zelf geen probleem. Over die pillen ben ik inderdaad ook nog vrij huiverig, maar toch ook heel nieuwsgierig. X

      Verwijderen
  4. Wat apart dat daar pillen bij zitten. Ergens ben ik wel benieuwd!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. apart die pillen! zou het wel willen proberen maar het is wel duur :p werkt zeker laxerend XD

    BeantwoordenVerwijderen