donderdag 21 mei 2015

Opmerkelijk #1: Bad Blood, Feeling Myself, Spectre en Star Wars

Niet genoeg om een heel artikel over te schrijven, maar toch dingen die ik graag wil delen. Vandaag een blogpost met enkele opmerkelijke videoclips die uit zijn gekomen, namelijk voor Bad Blood van Taylor Swift en Feeling Myself van Nicki Minaj en Beyoncé, en twee onwijs gave trailers voor hopelijk twee onwijs gave films, namelijk James Bond: Spectre en Star Wars: Episode VII The Force Awakens , die beide eind dit jaar uitkomen.


Taylor Swift - Bad Blood 


Op Instagram zag ik al enkele preview shots voorbij komen van de videoclip voor Bad Blood en dan vooral met betrekking tot welke sterren erin voor zouden komen; Taylor Swift wist de spanning wel goed op te bouwen. Zo zag ik foto's met Jessica Alba, Lena Dunham, Hayley Williams, Ellie Goulding, Cara Delevingne, Selena Gomez en geloof het of niet, nog veel meer vrouwelijke beroemdheden. Hoe die in hemelsnaam allemaal in één clip konden voorkomen was mijn grootste vraag en laten we überhaupt maar niet nadenken over hoeveel het gekost moet hebben... Hoe dan ook, ik vind de videoclip best tof, alleen zitter er eigenlijk té veel sterren in: er zit nu niet echt een verhaal in en elke vrouw is maar enkele seconden in beeld. Ook vind ik de originele versie van Bad Blood veel toffer. Maar dat allemaal terzijde: toffe clip, stoere vrouw en gaaf nummer. En fantastische marketing.

Nicki Minaj ft. Beyoncé - Feeling Myself



Ook Beyoncé en Nicki Minaj kwamen met een nieuwe videoclip voor hun nummer Feeling Myself, die op het album van Nicki staat; The Pinkprint. Aparte video, maar ook wel heel tof. En altijd gaaf om deze onwijs stoere vrouwen samen te zien. Overigens is de volledige clip éigenlijk alleen op Tidal te zien, de nieuwe betaalde streaming website van Jay-Z, maar onderaan dit artikel op ManRepeller kunnen we er gelukkig ook van genieten.

Spectre


Oeh, ik krijg gewoon rillingen van deze trailer. Het lijkt alsof we doorgaan op hetzelfde dramatische en persoonlijk pad van de vorige film, Skyfall, and I like it. Ik vond Skyfall ontzettend indrukwekkend. Ik kan niet wachten!

"You're a kite dancing in a hurricane Mr. Bond."

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens


Last, but definitely not least: de tweede trailer voor Star Wars Episode VII. Deze film speelt zich dus af na de film die als derde is uitgebracht (de laatste drie films vormen een prequel op de eerste drie): Episode VI: Return of the Jedi. Mijn vriend en ik hebben afgelopen jaar alle films opnieuw gekeken en boy o boy, ik ben ontzettend excited voor deze nieuwe film. Hoewel het altijd afwachten is of zoiets de hype en het niveau van het origineel kan behalen, waarschijnlijk niet, ben ik onwijs benieuwd en gewoon heel blij dat er nieuwe content komt. Deze tweede trailer gunt ons een blik op enkele originele castleden, waaronder de door mij geliefde Han Solo (Harrison Ford) en zijn handlanger Chewbacca. "Chewie, we're home."

"The Force is strong in my family. My father has it. I have it. My sister has it. You have that power, too.”


7 opmerkingen:

  1. Oeeh nice! Spectre wil ik echt heel graag zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Poeh, wat een beroemdheden in die clip van Taylor Swift inderdaad! Bijna een beetje overdreven, maar ook wel heel tof. Spectra lijkt me ook zo gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die van Beyonce ga ik snel even bekijken!

    Sarah x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de videoclip van Bad Blood wel erg cool maar wel wat overdreven. Ik denk dat ze allemaal power vrouwen voor moeten stellen en dat ze er daarom in zitten.
    X Annabel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja wel heel tof, maar inderdaad, iets teveel van het goede. X

      Verwijderen
  5. Heb helemaal niks meegekregen van Beyonce ft Nicki.. :O

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik stuitte er ook vrij per ongeluk op omdat ik de teaser voorbij zag komen. Ik gok door de hype rondom de nieuwe clip van Taylor een beetje op de achtergrond geraakt... X

      Verwijderen