vrijdag 1 mei 2015

Hello May...
April was qua blog een inspiratieloos maandje, qua studieresultaten een erg fijn maandje (mijn eerste twee Mastervakken in één keer gehaald en afgesloten!) en tot slot qua sociaal leven goed te doen. Met Pasen ben ik dus inderdaad een heerlijk weekendje naar Zeeland geweest. Daarnaast werd het weer afgelopen maand steeds beter waardoor mijn vriend en ik zelfs al een dagje door hebben gebracht in het Valkenberg park in Breda. Ik heb een fantastisch shopdagje gehad met mijn moeder en zus in Eindhoven en een top Koningsdag tijdens het 538-evenement in Breda.

Weekje Weg
Mei begint gelijk al goed: vrijdag één mei begon het weekje weg in Duitsland met de "schoonfamilie": de ouders en broers van mijn vriend, en de vriendin(nen) van de broer(s). Ik typ dit dus op donderdag 30 april, terwijl ik ook nog naar de universiteit moet om een paper in te leveren (de deadline is volgende week pas, maar dan ben ik er natuurlijk niet), wat wasjes moet draaien, mijn tas in moet pakken en eigenlijk nog veel meer blogposts wil schrijven. Nu even druk, maar vanaf vanavond heb ik gewoon een week vakantie! Heerlijk. O ja, en ik wil De Strijd Der Koningen eigenlijk nog uitlezen, want ik wil het derde boek uit de serie meenemen naar Duitsland en het is een beetje jammer als ik De Strijd Der Koningen met zijn 800 pagina's en genoeg gewicht óók nog in mijn tas moet doen voor die laatste 100 pagina's. Even doorlezen dus nog. 

Gemaakt door een lief vriendinnetje op de Grote Markt in Breda
Blog
Ik ga met mijn blog een beetje een nieuwe weg in. Ik heb mijn layout veranderd (het oogt nu veel simpeler en strakker; minder druk) en ik plaats minder beauty gerelateerde artikelen. Ik ben ooit begonnen met een persoonlijke blog en wil dat persoonlijke tintje eigenlijk weer meer op de voorgrond hebben. Daarnaast besteed ik de laatste tijd veel meer aandacht aan boeken en films (vooral boeken), en dat vind ik eigenlijk best leuk. Dat betekent overigens niet dat er niets meer over beauty online komt; zo ben ik nog steeds gek op nagellak, ontvang ik nog steeds maandelijks de Deautybox en in mijn Current Likes komen vanzelfsprekend ook nog beauty producten voorbij. 

Plans
Toevallig heb ik vanmorgen twee kaartjes gereserveerd voor de Game of Thrones expositie: donderdag 28 mei ga ik met mijn vriend naar Amsterdam. Ik ben nu al benieuwd. Zeker aangezien het vijfde seizoen net weer begonnen is (waar we helemaal aan verslaafd zijn) en ik de boeken momenteel lees. Daarnaast is het 24 mei Dancetour in Breda, waar ik weer met vriendinnetjes heenga. Hopen op lekker weer. Ook gaan we met "ons thuis" met moederdag lekker high tea'en (ik maak er even een werkwoord van). Tot slot hoop ik deze maand me weer lekker op het lezen te kunnen storten. Sowieso zal dat wel lukken in het weekje Duitsland. 

TBR Mei


Books in April


3 opmerkingen:

  1. Lekker zeg dat je een weekje weggaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk altijd, dit soort posts! Je blog ziet er goed uit; strakker inderdaad! Super leuk dat je je ook iets meer op boeken en films gaat richten, ik ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke foto van je! Lekker om weer te kunnen terrassen <3

    BeantwoordenVerwijderen