vrijdag 17 april 2015

Een Dagje Park
Afgelopen dinsdag was de eerste échte warme dag van het jaar. Hoewel ik de avond voor die eerste echte warme dag eigenlijk vooral de dieptes van mijn kast doorspit naar verwaarloosde zomerkleding (want laten we eerlijk zijn, het is best pittig te beslissen wat je aan moet doen op zo'n enkele warme dag; jasje/geen jasje, sandaaltjes/sneakers, rokje/spijkerbroek en ga zo maar door... or is that just me?), kan ik op de dag zelf mijn geluk niet op. De vrolijke gedachtes zijn gewoon in de lucht te proeven aangezien vrijwel iedereen blij wordt van het zonnetje en ook ik kan ontzettend genieten van zoiets kleins als het opdoen van mijn zonnebril. Yes sir, ik ben klaar voor de zomer!

Mijn vriend en ik besloten -origineel als we zijn- een middagje in het Valkenberg Park van Breda te spenderen. Of zoals iemand afgelopen zaterdagavond aan me vroeg: "Waar is het park..?" -waarop mijn vriendin en ik niet direct antwoordden waardoor de jongen zijn zoekvraag specificeerde naar-; "het park van Breda". Ooooh! We lopen nu weliswaar in Breda, maar ik dacht toch even dat je me de weg vroeg naar het park van Tilburg, goed dat je het even duidelijk maakt! Sorry, ik dwaal af.

Wij gingen dus lekker een middagje in het Valkenberg vertoeven. Mijn vriend had twee handdoeken bij zich waar we op konden zitten, liggen of waar we onszelf in andere mogelijk comfortabele posities op konden plaatsen, we waren nog even langs de Appie gehopt voor de gezonde druifjes en twee flesjes drinken en ik had leesvoer bij me in de vorm van De Strijd Der Koningen van George R.R. Martin (nog maar 248 pagina's te gaan! (dat klinkt misschien als veel, maar in werkelijkheid is dat nog maar 30% van het boek)). Uiteindelijk heb ik mezelf hoofdzakelijk vermaakt met mijn nieuwe app Trivia Crack -mijn vriend en ik hebben verschillende spelletjes tegen elkaar gespeeld die middag, gezellig als we zijn-, maar dat doet er nu niet toe.

Door middagen als dit krijg ik weer ultiem veel zin in de zomer: lekker weer, luchtige kleding, ijsjes, lezen in de tuin (of andere gezellige buitengelegenheden), sandalen en slippers, biertjes, wijntjes, stokbroodjes met kaasjes, terrasjes en waarschijnlijk nog veel meer. Veel van deze dingen kun je ook gewoon in de winter uitvoeren (zo zie ik de charme van een lekker wijntje, kaasje en filmpje op een donkere en koude avond ook heel erg in) maar sommige dingen passen gewoon net wat beter bij de zomer.

Hebben jullie al zomerplannen? 

12 opmerkingen:

 1. Jullie hebben er een leuk dagje van gemaakt! Het warme weer bracht mij enorm in een vakantie-modus, haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd lekker zo een dagje naar het park. Leuk dagje hebben jullie ervan gemaakt. Het was ook echt lekker weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klinkt als een perfecte dag. ik verheug me zo erg op de zomer. gelukkig deze week een mooi voorproefje gehad. was het altijd maar zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh na je artikel krijg ik nog méér zin in de zomer. Ik vond dit echt een heel leuk artikeltje om te lezen, lekker luchtig! Ik heb altijd net hetzelfde probleem voor met mijn kledij. Ik sta in de zomer meestal veel langer voor mijn kleerkast dan in de winter *lach*. Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah dank je! Ik dacht, ik probeer eens wat nieuws uit ;) X

   Verwijderen
 5. Fijne dag gehad dus :-) Heerlijk om buiten te zijn in de zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hahaha die jongen die vroeg naar het park XD lekker droog. en heerlijke zomerse foto's ^^ ik ben ook wel eens in dat park geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt hè ;) Ja krijg nu alleen maar meer zin in de zomer! Xx

   Verwijderen
 7. Heerlijk om een middagje in het park te spenderen. Het was ook zo'n mooi weer, ik moet dan ook altijd van mezelf naar buiten ;)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk geschreven! Op het moment dat je dit schreef zat ik nog in Londen, ook geen vervelende bezigheid als je het mij vraagt!

  BeantwoordenVerwijderen