maandag 20 april 2015

Comfortabel is het nieuwe Hip

Hoe ik enkele jaren terug bijna dagelijks op hakken liep, vind ik nu niets heerlijker dan lopen op een paar comfortabele platte schoenen. Zo heerlijk zelfs, dat ik het lopen op hakken ook vrijwel afgeleerd ben: na één avondje stappen op hakken, zwelg ik de twee daarop volgende dagen in zelfmedelijden door mijn pijnlijke voeten. Inmiddels wordt het weer steeds lekkerder waardoor ik mijn kleine verzameling sneakers en sandalen alweer in mijn kamer heb klaar gezet. 

Maar je kunt nooit genoeg schoenen hebben, al zeg ik het zelf. Ik vind het daarom ook geen enkel probleem om internet af te struinen op zoek naar nieuwe comfortabele beauties voor aan mijn voeten. Sneakers zijn niet alleen super comfortabel, maar kunnen elke outfit ook een stuk stoerder maken. Zo hou ik ervan om ze "gewoontjes" onder een spijkerbroek te dragen, maar ik vind het ook erg tof ze te combineren met een rokje en een panty. Op dit moment vind ik de zwarte Nike MD Runners erg mooi, maar ik zie ook regelmatig leuke (en meer betaalbare) sneakers bij H&M. Daarnaast blijft er ook altijd een speciaal plaatsje in mijn hart voor de All Stars van Converse. "Vroeger" had ik altijd hoge All Stars, maar tegenwoordig vind ik vooral de lage versie's heel tof. Helaas heb ik momenteel geen van beide in mijn bezit.

Misschien dat ik er de komende maand maar eens over na moet denken om vier boeken minder te bestellen en in plaats daarvan een leuk paar nieuwe schoenen aan mijn verzameling toe te voegen. 

15 opmerkingen:

 1. Hier hetzelfde.. ik ben op hakken lopen afgeleerd.. en het is ook niet te doen in België! Dus comfortabel hip zijn :P Leuke nieuwe schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh la la deze sneakers zijn heel cool! Herkenbaar trouwens het verhaal over high heels, ik loop nu ook meer op plat maar de 12 cm blijft trouw in huis ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zeker ook nog enkele high heels in mijn kast staan, alleen ze spenderen beduidend minder tijd aan mijn voeten dan voorheen haha. X

   Verwijderen
 3. Wauw, die schoenen zijn zo leuk! Haha, ik draag ook al een jaar geen hakken meer. Ik denk dat ik er nu echt niet meer op kan lopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke schoenen! Ik droeg vroeger ook meer hakken dan nu, tegenwoordig is het bij mij meer plat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die sneakers zijn tof! Ik kies al jaren liever voor comfy.
  Kan ook niet de hele dag op van die palen lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb precies hetzelfde. Op de middelbare school liep ik heel veel op hakken, maar nu draag ik heel weinig hakken. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind sneakers ook gewoon het allerfijnst al is er wel veel verschil in kwaliteit. Ik heb er nu al een hele tijd van Esprit en loop echt op wolkjes ermee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha zo herkenbaar wat je zegt over na een avondje stappen op hakken lopen! Platte schoenen zijn ook mijn beste vriendjes geworden dan ;) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen