zaterdag 3 januari 2015

Look of the Day #2 - Woensdag 31 December New Years Eve



Woensdag 31 December

Woensdag was het oudjaarsdag en de gehele dag stond eigenlijk in het teken van niks doen en mezelf voorbereiden voor New Years Eve (god wat heb ik het toch druk). Ik zou de avond doorbrengen met twee vriendinnen en na middernacht zouden we naar een café in ons dorp gaan om daar zoals elk jaar een gezellige nacht te hebben. 


Goedemorgen! Ik bleef in bed liggen tot elf uur, maakte een lekker ontbijtje voor mezelf en ging voor een echt verwenmomentje in de douche. Ik gebruikte de producten die momenteel mijn favorieten zijn, namelijk de Hot Toddy showergel van Lush (goddelijke geur die echt blijft hangen), een showerscrub van Kneipp (nogal zo'n goddelijke geur) en de Lomi Lomi bodymelt van Therme (moet ik nog iets zeggen over de geur...?). 


Tijd voor make-up! Ik heb zin in een mooie look maar wil niet té wild gaan, want heb ook al een vrij chique outfit in gedachten. Ik besluit voor een simpele maar mooie ooglook te gaan die ik maak met mijn nieuwe Death By Chocolate palette van I Heart MakeUp. Daarnaast gebruik ik mijn ultieme lipcombinatie (zoals je misschien ook wel ziet aan de inhoud van de lipgloss): de Strawberry Shortcake lipbutter van Revlon met de Strip lipgloss van Jemma Kidd. Tot slot gebruik ik als blush Candy Queen of Hearts van I Heart MakeUp. Tijdens mijn opmaak ritueeltje luister ik naar Mr. Mercedes door Stephen King als audioboek. 


Woopwoop, make-up done! Ik heb volume mousse in mijn haar gedaan en laat het nu voor de rest van de dag in een ingevlochten vlecht, zodat het in de avond wat meer volume heeft. Ik heb nog iet officieel besloten wat mijn outfit wordt, dus ik besluit de overige uren door te brengen in een panty en een trui; dat is bovendien ook veel comfortabeler. 


Final look. Het was eigenlijk al te donker voor mooie foto's, maar het idee is duidelijk toch? Ik draag een zwarte kanten top van de Forever21, een zwart kanten rokje en zwarte hakken (autsj toen ik om zes uur 's ochtends naar huis liep (toen waren de schoenen overigens al uit dus liep ik op panty door sneeuw, super handig)). Daarbij draag ik een ketting van de H&M en een ring van de Forever21. Simpele maar mooie look. Ik ben er blij mee :) 

15 opmerkingen:

  1. Leuk overzichtje enne je badjas is cuteee =)

    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om zo wat uit je leven te zien:D
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldige look! Ik ben verliefd op je nagels <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke look! Je oogmake-up is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke foto's! oh dat boek wil ik ook hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Pretty! En heel leuk ook, je nagels zo wit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er mooi uit! En oh, de hakken. Ik herken het.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ziet er leuk uit die badjas heb ik ook :) die kleur van die nagellak vind ik erg mooi !

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Great Post ! What you think about if we follow each other to help us and keep in touch?(instagram,bloglovin..)
    If yes, follow me and i follow back as soon as i see it !
    Have a nice day ! Ana<3 http://fashionstyleglamfashion.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke pantoffeltjes heb je aan op die foto, echt te schattig! Leuke foto's allemaal! Ziet eruit alsof je het erg gezellig hebt gehad :-)

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen