zondag 18 januari 2015

Dingen die ik niet begrijp


 • Treinreizigers die hun persoonlijke hygiëne op de stoel tegenover me gaan onderhouden; seriously, knip je nagels thuis, straks vliegt er nog een stukje nagel in mijn broodje.
 • Mensen die 112 keer in één jaar naar de bioscoop gaan (mijn vriend zag een statusupdate op Facebook voorbij komen); ik heb echt niet genoeg vrienden of genoeg geld om zo vaak naar de bioscoop te gaan.         ~Ik realiseer me dat er bioscoopabonnementen zijn, maar de popcorn wordt er niet gratis van, en een bioscoopfilm zonder popcorn (of nachos) is geen optie voor mij~
 • Dat ik een snee heb op het puntje van mijn neus omdat ik onder de douche mijn haren uit mijn gezicht wilde halen, maar in feite met mijn nagel mijn neus open haalde. Die roodgelakte nagels zijn ware moordmachines. (In deze review is toevallig een glimp van mijn snee te bewonderen...)
 • Plaatjes van "perfect rommelige" boekenkasten; tenzij ik al mijn boeken netjes naast elkaar zet, wordt het gewoon een rotzooi.
 • Het feit dat ik een vol virtueel boodschappenmandje leeg kan gooien wanneer er Sale is bij de H&M omdat ik "niets nodig heb" en "echt even moet sparen", maar vervolgens wel een fysieke H&M binnenloop om daar een nieuwe nep leren broek en trui te kopen. Voor de volle prijs. 
 • Dat ik geen tijd heb om een nieuwe House of Cards-aflevering te kijken, want die duren 50 minuten per aflevering, maar wel om 3 afleveringen van Girls achter elkaar te kijken, want die duren maar 30 minuten per aflevering. 
 • Het weer; het lijkt zonnig, mooi en lekker, maar op het moment dat je de deur opendoet word je weggeblazen door een dodelijk koude wind. 
 • Dat ik een vak (Psychocinematics) met een 8,5 heb afgesloten. Het is echt waar, ik heb het inmiddels al 40x gecheckt. 

14 opmerkingen:

 1. Geweldig lijstje! Ook al ga ik zelf ook 100000x naar de bios. Pathe pas haha! Ik wil house of cards nog steeds kijken, maar kom er maar niet doorheen :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga ook regelmatig, maar echt neit zó vaak. Ik zou wel graag een unlimited pas willen :) X

   Verwijderen
 2. Hehe, dat van die boekenkasten snap ik ook nooit. Ik heb altijd het idee dat die alleen netjes kunnen zijn als je ze NIET gebruik voor boeken (behalve een paar ter decoratie) en ze überstylish inricht met geurkaarsen, fotolijstjes en andere frutsels. Ziet er mooi uit, maar hé, daar is een boekenkast toch niet voor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha true. Ik heb eigenlijk niet eens ruimte voor andere dingen dan mijn boeken, dus dan moeten al die frutsels al voor mijn boeken komen, waardoor het gewoon echt té druk wordt! X

   Verwijderen
 3. Die van die rommelige boekenkasten kan ik helemaal begrijpen! Bij mij ziet het er ook snel uit als een rotzooitje terwijl ik juist dacht dat het er netjes bij stond..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk lijstje haha en wat goed van die 8.5!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, leuk! En bekend ook. Brr, nagels knippen in de trein. Nasty. En een 8,5! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke lijst en super goed dat je een 8,5 had! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha vooral het weer (in Nederland) begrijp ik niet, op zulke momenten wil ik heel graag in Kaapverdië zijn. En ooh gefeliciteerd meid! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihihi... leuk om dit te lezen.
  Het weer is heel herkenbaar.
  Jeetje het shoppen.....
  Denk aan sale daar word je blij van.
  Geweldig zo een hoog cijfer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahah leuk lijstje en sommige dingen kan ik ook niet echt begrijpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. OMG ik heb nooit meegemaakt dat iemand in het OV nagels knipt: jakkesss

  BeantwoordenVerwijderen