dinsdag 27 januari 2015

Black Booties - MyLittleShop

Inmiddels alweer een paar weken terug werd ik benaderd door MyLittleShop. Ik kende deze webwinkel al via sociale media, want vooral op Facebook zag ik vaak updates voorbij komen die mijn vrienden hadden geliked. Ik was natuurlijk gelijk geïnteresseerd, heb een uitgebreide speurtocht uitgevoerd op de website en ben uitgekomen bij een paar stoere boots. Vandaag vertel ik jullie meer over MyLittleShop en over de Black Booties die ik binnenkreeg.


MyLittleShop is een webshop vol met dames fashion; sieraden, sjaals, portemonnees, kleding, schoenen en nog meer. Ikzelf word vooral aangetrokken door de toffe vesten, kettingen en de schoenen. De webshop ziet er leuk uit; gezellig, vrouwelijk en overzichtelijk; just the way I like it. Wanneer je iets besteld, is je bestelling binnen 2 - 4 werkdagen bij je in huis. De verzendkosten zijn €4,95, maar vanaf €75 hoef je deze niet te betalen. Als een product je niet bevalt, kun je deze nog binnen 30 dagen terugsturen; gratis! Maar nu door naar het echte werk: de zwarte laarsjes.


De Black Booties staan momenteel voor €32,95 op de webshop (afgeprijsd van €44,95). Deze laarsjes trokken gelijk mijn aandacht omdat ze een stoere uitstraling hebben, gouden details en daarnaast een mooie maar toch comfortabele hak (6 cm). Toen ze binnenkwamen zag ik tot mijn verrassing dat de binnenkant ook nog eens bestaat uit een heerlijk zacht vachtje (LIEFDE!).

Ik vind de laarsjes vooral leuk bij mijn (nieuwe) zwarte nep leren broek en bij een zwarte panty onder rokjes en jurkjes. Vooral bij deze laatste kledingstukken zorgen de boots echt voor een stoerdere uitstraling. Daarnaast lopen de laarsjes erg goed, mede door het warme vachtje, maar ook door de stevige zool. Ik heb de laarsjes in maat 39 en die zitten precies goed; kleiner zou echt niet moeten. Mocht je dus tussen twee maten inzitten, is het misschien verstandiger om voor de grotere maat te gaan.


Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinsten. Bovendien zaten de boots goed verpakt in een schoenendoos en stond de bezorger sneller dan verwacht voor mijn deur (altijd een leuke verrassing). Ik ga zeker nog eens verder kijken op MyLittleShop (nogmaals, ook echt toffe vesten!).

15 opmerkingen:

  1. Wat een onwijs leuke laarsjes! Die moeten vast heerlijk comfi zitten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw je laarsjes zijn echt gaaf! Lekker stoer! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zien ze er leuk uit! Het vachtje aan de binnenkant lijkt mij ook zo lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat lijken me die heerlijk warm <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke schoenen! Heerlijk zo'n warme binnenkant!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel leuk! Lekker stoer ook :D daar houd ik wel van!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Stoer hoor! Met jou moet je geen ruzie hebben :P

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oehh lekker vachtje! Wel raar dat ze dat niet aangeven op de webshop, want er zijn genoeg mensen die dat juist niet willen (gek genoeg)(ik werk in een schoenenwinkel en verbaas me daar altijd over haha). Verder blijf ik toch altijd fan van echt leer, maargoed, deze zijn wel errug fijn geprijsd!

    BeantwoordenVerwijderen