dinsdag 8 juli 2014

Plog 02-07-2014

Last-minute (die ochtend namelijk pas) besloot ik van mijn shopdagje met mijn vriend in Eindhoven een plog-dag te maken. Het was lekker weer, we hadden allebei wat dagen vrij en dus besloten we de Primark in Eindhoven te bezoeken.



Goeiemorgen! Mijn vriend en ik vertrekken rond kwart over 8 bij hem thuis, lopen 20 minuutjes richting Centraal Station en kopen daar bij de Broodzaak ons ontbijtje. Ik had een heerlijk broodje met ham en kaas en een fruitsapje. We nuttigden ons ontbijt op het perron waar we uitzicht hadden op de verbouwingen van het station van Breda. Gaat ineens ontzettend snel!


In de trein luisteren naar Summer van Calvin Harris. Ben momenteel gek op dit nummer!


Na 40 minuutjes reizen zijn we aangekomen in Eindhoven en lopen we gelijk richting de Primark! Mijn vriend was er nog nooit geweest en toen ik zei dat ik er wel weer langs wilde, kreeg hij ook wel zin om een kijkje te nemen. Om half 10 kwamen we aan en toen was het qua drukte nog goed te doen, maar vanaf een half uurtje later werd het steeds erger.


Wat een toffe shirtjes! Minions van Despicable Me, Teenage Mutant Ninja Turtles en een t-shirt van Friends. Ontzettend gaaf, maar niet iets wat ik zou dragen. Overigens heb ik uiteindelijk geen enkel kledingstuk meer gekocht, het zat tijdens het passen gewoon niet mee. Gelukkig kon ik mijn mandje alsnog volgooien met sieraden, schoenen en andere onzin ;) Komt binnenkort een shoplog van online!


Na de Primark door naar de Bershka, omdat ik daar een tijdje terug in Rotterdam ook erg goed geslaagd was. Hoewel ik eigenlijk niet veel meer te besteden had (duur weekendje Concert at Sea en bij de Primark toch nog €46 uitgegeven) kwam ik toch nog twee erg mooie jurkjes tegen.


Dit jurkje nam ik uiteindelijk mee. Onwijs leuk stofje en het zat heel fijn en mooi. Hij lijkt op de foto's misschien een beetje blauw, maar is toch echt donkergroen(-achtig). Hopelijk kan ik dit kleurtje in mijn shoplog beter laten zien! Toen ik de paskamers uitliep, werden mijn vriend en ik gegrepen door een rek met broeken waarvan ik er uiteindelijk alsnog één heb gepast -ook weer donkergroen- en gekocht heb.


Shoppen is topsport en je krijgt er zeker trek van, dus we gingen onze energie bijvullen bij de La Place in de V&D. Ik had een broodje met vlees, mijn vriend een broodje met tonijnsalade en we deelden samen een salade (onderin liggen die overheerlijke gegrilde champignons).


Tasjes! De grote Primark-tas is niet van mij, maar van mijn vriend... Seriously.


Eindhoven is een hele toffe shopstad; door de vele winkels maar het gehele shopgebied heeft ook wel iets speciaals. Zo ook deze glazen gebouwen, waar volgens mij ofwel de America Today of The Sting in zit (of geen van beiden, dat zou jammer zijn). Toen mijn vriend en ik er langs liepen, waren ze net bezig met glazen wassen: tof!


En weer voldaan naar huis. Rond 2 à 3 uur namen we de trein naar huis.


En we zaten nog in een nieuwe dubbeldekker ook. Als ik de trein neem is het naar de universiteit en dan ga ik altijd met een Sprinter, dus dit was ook wel eens leuk. De themesong van de rit: Do You Want To Build A Snowman van Frozen. Vond mijn vriend vooral erruuug leuk... Kuchkuch.


Eenmaal in Breda lopen mijn vriend en ik samen naar zijn huis (hij woont nog bij zijn ouders) om spullen te halen (oa mijn laptop ligt nog bij hem) waarna we samen met het busje weer naar het station gaan en vervolgens daar de bus nemen naar mij. Dit is in het Valkenberg.


Standbeeld van Willem III bij het Kasteelsplein.



En leuke WK-versieringen op de Grote Markt! Ik kijk zelf ook altijd de voetbalwedstrijden van het Nederlandse elftal in Breda. Ik vind die vlaggetjes overal zo tof!


Eenmaal bij mijn vriend thuis heb ik moeite met weggaan, de kat vlijt zich wel heel lief tegen mijn tas aan.


Ik ben er ook aan begonnen: loomen. Ik had weer even wat vrije tijd van mijn scriptie, dus waarom niet beginnen aan het maken van leuke armbandjes. Ik had al WK-bandjes gemaakt maar mijn elastiekjes waren weer bijna op, dus in Eindhoven een nieuwe voorraad gekocht.


Mijn vriend zag deze foto op Facebook voorbij komen: Concert at Sea. Wauwie!


Moe! Zo'n dagje is super, maar wel vermoeiend. Ik kon hier wel in slaap vallen, maar powernappen is niks voor mij; als ik dan weer wakker word, kan ik voor mijn gevoel niets meer. Bovendien gingen we bijna eten!


Ideaal dessert: Cookie Dough-ijs en een Jillz. Die druifjes op de achtergrond waren veel te gezond voor mij.


Ploggen! Of in ieder geval een beginnetje maken, want nu ik dit laatste stuk typ is het alweer een week later.


Na het eten gelijk aan de gang met mijn nieuwe loombandjes! Zo verslavend dit.


4 Juli was ik jarig (22!) en ik kreeg 2 juli een lieve kaart binnen van één van mijn beste vriendinnetjes die momenteel een half jaar studeert in Australië. Een ontzettend leuke en lieve verrassing!

's Avonds keken mijn vriend en ik nog naar The Monuments Men en ik kreeg een e-mail met de feedback op mijn scriptie. Helaas moet ik toch weer iets met SPSS doen -ik hoopte er vanaf te zijn- maar dat ga ik vandaag (maandag 7 juli) verwerken. Ik ben eigenlijk wel een beetje klaar met mijn scriptie en wil 'm gewoon af hebben. Hoe dan ook, 2 juli was een heerlijk dagje en ik heb goed geshopt! Binnenkort een shoplog op mijn blog!

16 opmerkingen:

  1. wauw ja dat blauwe jurkje moest gewoon mee wat staat die je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien, dat jurkje is erg mooi!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fijne dag was dat zo te zien! Het groene jurkje dat je hebt gekocht staat je echt onwijs mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om te zien (moet je vaker doen), die jurkje is erg leuk en ooh loomen is nu echt een hippe heb ik het gevoel (overal verkopen ze gereedschap ervoor hehe).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, wat heb je veel gedaan! Dat broodje ziet er ten eerste al super lekker uit en dan kom je ook nog met prachtige kleren van de Primark en Bershka aan ;D . Dat jurkje staat je super en dat Minion T-shirt is echt heel erg gaaf. Leuk, zo'n artikel!

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er een erg gezellig dagje uit. Ben erg benieuwd naar je shoplog!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk om te zien. Dat jurkje staat je heel mooi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat grappig dat je vriend een grotere Primark tas heeft dan jou, dit zie ik bij mijn vriend niet gebeuren! Die moet ik bijna mee naar binnen slepen.. Haha maar wordt eigenlijk wel weer eens tijd! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik was zelf ook ontzettend verrast (en teleurgesteld in mijn eigen tas haha). X

      Verwijderen
  9. Wat een leuke foto's! <3 Het eten ziet er heerlijk uit!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke plog! Ben benieuwd naar een shoplog van alles dat je gekocht hebt! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die jurkje die je aan hebt! Wauw! Maak je een shoplog?

    BeantwoordenVerwijderen