vrijdag 25 juli 2014

LOVE: iPad Mini

Een tijdje terug deelde ik mijn verlangen naar een iPad Mini al. Inmiddels kan ik vol vreugde zeggen dat ik in het bezit ben van dit prachtige pareltje hieronder; een zilveren iPad Mini met Retina display. En eerlijk is eerlijk, ik kan nu al niet meer zonder.



Vooral mijn telefoon in de reflectie is leuk right?

Maar voordat je fluitend met je iPad naar huis kan, moet je toch nog wel wat zware keuzes maken: keuzes waarvoor we eigenlijk nog veel te jong zijn. Wil je een normale iPad of een iPad Mini? iPad Mini. Wil je een zilveren of spacegrijze variant? Zilveren. Moet de iPad een normaal display of een Retina display hebben? Retina. Hoeveel GB moet de iPad bevatten? 16. Decisions, decisions....


Dit kleine zilveren wondertje is most definitely my new best friend. Sorry boyfriend, sorry vrienden uit het echte leven, ik heb het momenteel veel te druk om jullie te zien of te spreken. Tenzij jullie me iMessages sturen die ik ook op mijn iPad kan ontvangen. Misschien dat ik dan wel in staat ben wat tijd voor je vrij te maken.



Niets is goed genoeg voor mijn iPad, maar dit zachte beertje komt erg dichtbij. Ik liet hem al zien in deze blogpost en voorlopig is dit de enige hoes die ik voor mijn iPad nodig heb (totdat ik Ebay af ga struinen natuurlijk, maar dat terzijde).

Conclusie: hoewel het een aardige duit met geld kost, ben ik ontzettend blij dat ik deze iPad Mini heb gekocht. Lovely! 

18 opmerkingen:

  1. Dat hoesje is zo schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem ook en ben er helemaal happy mee. Je hoesje is trouwens TE cute <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je klinkt echt enorm tevreden, haha! Zou ik ook zijn hoor, hij lijkt mij ideaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hoef het niet, maar ik wens je er superveeeeel plezier mee! :) :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb een gewone ipad (een grote) en stiekem zou ik liever een mini willen. Ach, ik ben toch al blij dat ik er één heb. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heb je ook een normale Ipad? Wat is het verschil?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee alleen de mini en ik heb ervoor gekozen omdat 'ie een stuk lichter en kleiner is dan de normale iPad (heb vergeleken in de winkel), waardoor ik 'm makkelijker in mijn tas mee kan nemen. X

      Verwijderen
  7. Wat een leuk ding en ik vind je hoesje echt ontzettend leuk! Veel plezier ermee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wij hadden ook een Ipad maar omdat we meer op onze telefoon en laptop zaten hebben we die verkocht...achteraf toch wel een beetje spijt van. Ik vind vooral je hoesje erg schattig x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat hoesje is echt too cute!

    Sarah x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fantastische aankoop! Ik heb een normale iPad, maar denk dat de mini me beter zou liggen. De gewone is best wel zwaar, en daarom doe ik hem weinig mee in mijn handtas. En de mini is ook gewoon koddiger :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat is ook precies de reden waarom ik de mini heb genomen! Wil 'm eigenlijk zo vaak mogelijk mee kunnen nemen (en ik voel nu al dat ik toch geen afstand van 'm kan nemen...) X

      Verwijderen
  11. Goeie aankoop dan, nice! Ik en m'n vriend hebben een gewone Ipad. Kan het ding ook niet meer missen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik wil ook graag een tablet, maar ik ga denk ik voor een Samsung... scheelt weer wat geld en ik ben niet zo'n Apple fan!

    BeantwoordenVerwijderen