maandag 14 juli 2014

Current Likes #17
Beauty: Lipgloss Jemma Kidd Strip


Ik had nog nooit van Jemma Kidd gehoord totdat het merk in de Prettybox van mei verscheen. Ik ontving een lipgloss in de kleur "Strip" en ben helemaal verliefd. Wat een prachtige neutrale tint! Het is momenteel mijn go-to lip kleur, soms in combinatie met de Revlon Lip Butter Strawberry Shortcake.

Beauty: LP Facial Water


Nog een product uit de Prettybox van mei (het was een knallertje die maand): de Uplifting Facial Water van LP Skin Therapy. Ik gebruik dit product niet dagelijks, maar hier en daar 's avonds en 's ochtends als ik (nog) geen make-up op heb. Ontzettend verfrissend en het ruikt heerlijk.

Books: Fangirl & We Were Liars


Hoewel ik momenteel weer even de studieboeken verkies over de ontspanningsboeken, heb ik enkele ontzettend gave boeken gelezen, waaronder Fangirl van Rainbow Rowell en We Were Liars van E. Lockhart. Beide hebben me ontzettend vermaakt en vooral de laatste vond ik heel verrassend. Zeker aanraders! Fangirl is ook in het Nederlands vertaald, We Were Liars (naar mijn weten) nog niet.

 Series: Game of Thrones seizoen 4


Holy shit, wat een seizoen. Ik loop inmiddels voor het eerst bij en moet net zoals het de overige GOT-kijkers wachten totdat het volgende seizoen uitkomt. En dat duurt nog zo lang. Toch kan ik nog ruim nagenieten van seizoen vier, wat ik misschien wel het beste seizoen tot nu toe vond. Ik heb meerdere keren met open mond naar het scherm gekeken. Als je nog niet kijkt, what are you waiting for? 

Series: Orange is the New Black


Aangezien ik voorlopig even klaar ben met Game of Thrones, vond ik het tijd voor een nieuwe serie. Bij ons thuis hebben we sinds kort Netflix en mijn zus raadde me Orange is the New Black al een behoorlijke tijd aan. Ik besloot het een kans te geven en een dag later had ik seizoen één gekeken. I like it. Binnenkort maar eens aan seizoen twee beginnen...Thanks sis!

Music: Calvin Harris Summer


Wat een heerlijk nummer! Elke keer dat ik mijn iTunes opstart, is Summer van Calvin Harris het eerste nummer wat ik aanzet. Summer geeft me echt een instant happy feeling. En ik krijg ontzettend veel zin in de vakantie.

TV: World Cup 


Wat een verrassend feest was het WK van 2014. Toen de poule (Spanje - Australië - Chili) waarin Nederland zich bevond bekend werd, verloor iedereen de hoop. Dit zou geen succes worden, zeker niet met de jonge spelers van het Nederlands team van Louis van Gaal. Niets was minder waar. In de eerste wedstrijd vernederde Oranje het Spanje dat ons vier jaar geleden van de eerste plaats afhield met 5-1. Daarna volgde Australië (3-2) en Chili (2-0). De achtste finale speelden we tegen Mexico (2-1), de kwartfinale tegen Costa Rica (0-0, in de penalty's gewonnen) en in de halve finale werden we er in de penalty's tegen Argentinië uitgespeeld. Jammer maar helaas, ik heb er ontzettend van genoten. En de troostfinale tegen Brazilië (3-0) leverde ons nog een mooie derde plaats op.

Hobby: Loomen


Tot slot mijn nieuwe bezigheid: loomen. Het WK-armbandje wat ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor drie vriendinnen en mijn moeder heb gemaakt, heb ik elke wedstrijd dat Nederland speelde om gehad. My new lucky bracelet! Het armbandje met roze en groen draag ik momenteel standaard bij mijn horloge en beadies-armbandje (in deze Ebay-blogpost staat een foto van de combinatie zonder loombandje). Ik heb alweer wat toffe nieuwe loom-technieken voorbij zien komen en mijn moeder en zus heb een voorraadje bandjes voor me ingeslagen, dus ik kan weer aan de slag!

16 opmerkingen:

 1. Die armbandjes zien er zo leuk uit!

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben super benieuwd naar Orange is the new black!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne favorieten, en leuk dat loomen! Ik vind het ook zo leuk om te doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie favorieten aan dat loomen ga ik niet beginnen ik ken mijzelf hahaha ! Oitnb heb ik allebei de seizoenen gezien echt super !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke favorieten! En dat loomen in de stad bij mij is er nou een hele speciale winkel geopend alles wat te maken heeft met loomen. Alleen ga ik mezelf er niet aan wagen om ook te beginnen.
  En Nederland mag trots zijn op de derde plaats. En ik ben ook heel blij dat Duitsland heeft gewonnen. Want Argentinië had ik het niet gegund.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! De lipgloss ziet er heel mooi uit :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke favorieten! Ik heb ook echt genoten van het WK! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke spulletjes :-)

  Have you seen my most recent post ?
  www.v-fashionwise.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben heel benieuwd naar Orange is the new black! Ik ken het gelijknamige autobiografische boek, maar wist niet dat er een serie van bestond.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk allemaal! Nederland heeft het zeker goed gedaan in dit WK! Jammer dat het geen Nederland-Duitsland finale is geworden, wat die Argentijnen deeden was weinig voetbal te noemen.

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben ook wel fan van dat liedje en de voetbal nu ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's! Mooie lipgloss <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben zo benieuwd naar Fangirl en We Were Liars! En ik moet seizoen 4 nog afkijken van GoT, maar het is wel super spannend :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke post...love orange is the new black!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen