zaterdag 8 maart 2014

Picture Perfect #7 Books & Love





Zoals ik al vaker heb gezegd, wil ik dit jaar meer gaan lezen. In deze blog zullen jullie meerdere boeken voorbij zien komen want ik ben goed op weg. Bovenstaande foto heb ik begin februari gemaakt op de zondagochtend voordat mijn vriend en ik naar de Efteling zouden gaan; ik was vroeger wakker en wilde nog wat in Allegiant lezen (derde en laatste deel van Divergent-trilogie) dus deed dat terwijl ik een bakje yoghurt met blauwe bessen als ontbijt at.


Het was héérlijk weer. Een beetje koud, maar het zonnetje scheen. Dit was de laatste dag van de Winter Efteling.



De Python en een romantisch boottochtje met mijn vriend.


Droomvlucht! Waar we overigens ongeveer zestig minuten in de rij hebben gestaan... wat een pret.



En natuurlijk afsluiten met een gezonde maaltijd bij de McDonalds. Ach, een beetje zondigen mag wel hoor. 



In het kader van gezonder leven veel wandelen, onder andere met mijn moeder. Wat een heerlijk weer de afgelopen weken! Dit is in en rondom mijn dorp. 


Bloggen met Pure Heroine van Lorde op de achtergrond en snacktomaatjes naast me. 



Sinds een lange tijd moest ik weer naar de universiteit voor een scriptiemeeting (ik kan sinds deze week officieel mijn bachelorscriptie gaan schrijven!!). Op de terugweg genieten van het uitzicht en verder gaan in Allegiant.


Valentine's Day! Mijn vriend is niet zo romantisch (dacht ik; toch mooi verrast met een bioscoopje met prosecco en American Hustle én een speciaal voor mij gemaakt Merci doos) dus ik koop mijn eigen Valentijnssnoepjes wel!


Een heerlijke kaars van de Primark aangestoken. Ziet er ook nog eens onwijs leuk uit.



Voor het dagje Efteling had ik koekjes gekocht bij de Lidl en daar genoot ik ook enkele dagen erna nog van.



Nog meer wandelen tussen de weilanden.


Ook zoveel schaatsen gekeken? Ik ben momenteel onwaarschijnlijk veel thuis vanwege mijn bachelorscriptie (de twee vakken die nog moet volgen beginnen in april pas) dus ik heb bijna ál het schaatsen gezien, alleen de zaterdagen heb ik gemist omdat ik die dagen moest werken. Wat deden de Nederlandse sporters het goed hè? Vierentwintig medailles! O, en hoe leuk is Jan Smeekens? En Koen Verweij? En de gebroeders Mulder? En of course, good old Sven Kramer? Poeh hé, alleen voor die mannen zou ik schaatsen al volgen.


Een beetje aan het variëren met de achtergrondfoto's op mijn iPhone, dan blijft het leuk. Links Lorde en rechts een kiekje gemaakt in de Efteling.



Maandag 10 februari had ik een afscheidsfeestje in Utrecht, helaas woon ik zelf bij Breda. Gelukkig mocht ik het autootje van mijn moeder lenen dus kon ik lekker op en neer crossen. 



Op de Facebookpagina van Blond Amsterdam kwamen na alle wedstrijden waarbij de Nederlanders iets wonnen (alle wedstrijden dus?) leuke afbeeldingen online!


Weer wat producten opgemaakt de afgelopen tijd... Het gaat goed met mijn voornemen!


De Divergent-trilogie hoef je niet te lezen om de prachtige woorden of mooie zinnen, maar dit stukje tekst vond ik toch wel tof en zeer waar. 


In mijn Want To Read stond onder andere Splintered door A.G. Howard. Totally judging the book by its cover overhere, want kijk hoe mooi die cover is! Ook de binnenkant heeft illustraties en het lettertype is zelfs donkerpaars.


Nagenieten van een romantisch avondje met mijn vriendje, namelijk VIP plaatsen (dus met luxe stoelen, garderobe en prosecco!) voor American Hustle en een customized doosje Merci. Ik krijg nog steeds vlinders als ik eraan denk.



Diezelfde avond waren mijn ouders niet thuis dus nodigde ik mijn vriend uit bij mij te eten, en maakte hij overheerlijke broodjes hamburgers voor ons met bacon, cheddar kaas, tomaten, augurk, ui, sla en barbecue saus. Jammie!


Bij de Lidl kocht ik deze set cornflakes. Elk doosje bevat genoeg voor één bakje. 


Nadat Allegiant uit was, wilde ik gelijk aan een nieuw boek beginnen (deels om mijn verdriet om het slot weg te lezen...) en begon ik in Sweet Tooth van Ian McEwan. Wat een onwijs goed boek! En nog eens feelgood ook, dat kon ik wel even gebruiken na Allegiant.



Nog meer dorpse omgevingen. Wandelen met moeders! Overigens maakte zij deze twee prachtige foto's.


Ik moest weer naar de universiteit voor een scriptiemeeting en in de trein zag ik de Spits of Metro openliggen op deze pagina's. Laat ik nou net een kleine crush op Van der Wiel hebben... En plots was het een goede morgen!



Gezonde framboosjes! 


Ik moet eerlijk toegeven, de laatste twee weken sneak ik hier en daar ook een beetje (maar ga na carnaval echt weer beter opletten!). Onder andere met deze lollies. Vrij nostalgisch, want dit zijn ook echt de lollies die je tong een andere kleur geven.



Ik keek The Croods op mijn laptop. Wat een fantastische film! Hier komt zeker nog een blogpost over online, maar ik raad 'm iedereen aan!


Mijn nieuwe ontbijt: cornflakes ("Golden Puffs") met yoghurt. Jammie!


En weer twee nieuwe boeken gekocht... Ik besloot weer eens naar fysieke boekenwinkels te gaan, aangezien het eigenlijk vrij hypocriet van mezelf is dat ik het vreselijk zou vinden als boekenwinkels verdwijnen, maar ik wel bijna al mijn boeken online koop. Ik ging naar de Vrije Boekenwinkel in Breda (was ik nog nooit geweest!) en werd vrijwel gelijk gegrepen door de kast met Engelse boeken. En toen zag ik daar... The Fault in Our Stars van John Green. Onder het mom van, als ik dan toch bezig ben, pakte ik ook maar gelijk Looking for Alaska uit de kast. Toen ik ze afrekende, werd de verkoopster gelijk enthousiast over de boeken. Ze had alle boeken behalve één al van John Green gelezen, vond zijn schrijfstijl super en wenste me er heel veel plezier mee. Met een goed gevoel liep ik de winkel uit. 

15 opmerkingen:

  1. Oooh leuk de Efteling,daar wil ik ook weer eens naartoe. helaas woon ik in het hoge noorden en gaat dat niet zo makkelijk haha. De geurkaars van de Primark ziet er mooi uit, ruitk de kaars ook goed/lekker? Liefs Svenja.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aah ja dat is wel een stuk moeilijker. De kaars ruikt heel lekker! Niet super sterk, maar wel duidelijk aanwezig ;) Ik zou ze zo weer kopen! X

      Verwijderen
  2. Leuk! De efteling wil ik ook graag nog een keer naar toe. Dat broodje hamburger zag er lekker uit maar ik ko niet eens de hamburger zien hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je prachtige boeken gekocht. moet ben nu bezig in het tweede deel van divergent, spannend, Love john green veel plezier daarmee, kan niet wachten op de film van divergent en tfios en ook leuk dat de hoofdrolspeelster hetzelfde is, zal je zo niet zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben ook onwijs benieuwd naar de films! Echt tof dat die bijna uitkomen :) X

      Verwijderen
  4. Ik wil ook weer een keer naar de efteling toe, leuke foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hele leuke foto's :D !!, oehh van der wiel dat is zeker een goedemorgen :P

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke foto's! Ik wil ook weer eens naar de Efteling, zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De efteling is zo leuk, ik ben al weer aan het sparen met de AH spaaractie.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke foto's! En McDonalds.. Hmm! haha!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ook ik ben heel benieuwd naar de boeken van John Green! Veel plezier ermee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een foto's !! super leuk en wat een leuke boeken en producten ook allemaal zeg! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen