maandag 26 maart 2018

Genietmomentjes #9 • Hardlopen. Het afgelopen jaar was mijn hardlopen op z'n minst te beschrijven met "sporadisch". Hierdoor kreeg ik, áls ik dan weer drie keer in de week liep, ook sneller last van mijn knieën en benen. Inmiddels ben ik weer een paar weken écht bezig (namelijk met een hardloopschema, zoals ik ooit ook begonnen ben; met interval trainingen); en het bevalt verdomd goed. Hopen dat ik het volhoud, maar ik kan na een dag op mijn kont zitten in de auto en achter min bureau echt weer genieten van de frisse lucht, de zonnestralen en de beweging :)
 • On that note, dat het weer langer licht is. Met name voor het hardlopen na werken ook zeer prettig.
 • Terrasweer! Nog niet echt hoor, maar ik heb met twee vriendinnen al onder een heater gin-tonics op een terras gedronken. Heerlijk.
 • Mythologie. Ik heb onlangs Mythos van Stephen Fry en Norse Mythology en American Gods van Neil Gaiman gelezen (allemaal aanraders!), en lees nu Anansi Boys van Neil Gaiman, en The Penguin Book of Myths and Legends of Ancient Egypt.
 • En, The Shape of Water. Een film waar vriendlief en ik "normaal" waarschijnlijk nooit voor naar de bioscoop waren gegaan, maar aangezien die de Oscar voor Beste Film won, waren we toch wel even benieuwd. Heel mooi!
 • Oké, laatste filmpje; Er Ist Wieder Da. Gezien op een filmavondje met vriendlief. Grappig, maar ook ontzettend eng (door de dingen die mensen écht uitspreken... bizar).
 • Sims 3! Hier en daar speel ik weer een beetje old-school Sims 3 (het spel is inmiddels alweer een generatie verder namelijk...), but I'm loving it. 

3 opmerkingen:

 1. Erg leuk om te lezen, ik hou altijd van dit soort artikelen.. even waarderen wat je is overkomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Sims ja, het blijft toch een geweldig spel he hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te lezen! Fijn lijstje, ik moet snel ook weer eens gaan hardlopen.

  BeantwoordenVerwijderen