zondag 4 juni 2017

Hello June"Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?"

Maandje Vol Steden

Wat een heerlijke maand. In mei ben ik onwijs veel uiteten geweest (met vriendinnen, met een collega, met het vriendje...), heb ik verschillende prachtige boekenwinkels afgestruind (en vanzelfsprekend boeken gekocht), heb ik veel gelezen én veel Netflix gekeken, ben ik met een grote ontwikkeling bezig op het werk en heb ik enkele prachtige steden bezocht. Zo heb ik met vriendlief Zwolle bezocht; een mooie stad met een klein en historisch centrum. Maar vooral mooi waren natuurlijk York en Edinburgh, twee steden in Groot-Brittannië die ik samen met mijn vriend, mijn zus en mijn schoonbroer heb bezocht. Onwijs mooi en indrukwekkend. Daarnaast is alles daar te lopen, wat ik heerlijk vind, en hadden wij ook nog eens goddelijk weer. Begin van onze vakantie waren we al naar de Harry Potter Studio's nabij Londen geweest (EN DAT WAS TE GEK!). Een aparte blogpost volgt nog over mijn vakantietripje. 


De Rode Poes

Maar ik heb deze maand écht een spannende update (want die nieuwe auto, die nieuwe baan, het uit huis gaan en het samenwonen van afgelopen maanden was natuurlijk totaal niet spannend te noemen...): vriendlief en ik hebben een kat geadopteerd. JA. Ze heet Amber en ik ben verliefd. Ze loopt (en ligt vooral) pas een paar daagjes bij ons int appartementje maar ze voelt zich ogenschijnlijk al helemaal op d'r gemak. Ik ben blij. 

The Portable Magic of Books and Netflix

Het voelt bijna een beetje sullig om na een dergelijke gigantische update nog over boeken en serie's te beginnen, maar ik doe het toch (ik ben ook wel een beetje sullig natuurlijk). Ik heb in mei namelijk 9 boeken gelezen - halleluja. Begin mei las ik de drie laatste Harry Potter boeken uit de serie uit, om goed voorbereid mijn tripje in te gaan, en sloot ik het helemaal goed af met The Tales of Beedle the Bard. De overige boeken las ik vooral in de weekenden en eentje heb ik tijdens mijn weekje vakantie gelezen. Wat ik ook heb gedaan tijdens mijn vakantie (namelijk in de autoritjes Luton - York en York - (Durham) - Edinburgh) is Netflixen; iets wat ik niet meer zoveel doe de laatste tijd. Net voor mijn vakantie had ik al The Crown afgekeken, tijdens mijn vakantie heb ik The OA er doorheen gejast en de vlucht naar huis en de eerste dag weer thuis heb ik Thirteen Reasons Why gebingewatched. Dus ik voel me weer hip; ik kan weer meedoen met de gesprekken. Nu weer terug de boeken in.


6 opmerkingen:

 1. Oh wat leuk dat je naar Groot-Brittannië bent geweest! Vorig jaar ging ik naar Londen, en toen baalde ik toch nog wel een beetje dat we uiteindelijk niet naar de Harry Potter Studio's zijn geweest. Dat wil ik dus zeker ook nog een keer doen. Ik kijk uit naar die vakantiepost! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve foto van Amber! Nu ik jouw foto's zie van de Harry Potter Studio's bedenk ik me ineens dat ik nog snel naar de Harry Potter Expo in Utrecht moet. xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa doen! Ik vond die Expo in Utrecht echt verrassend groot en uitgebreid; alleen ik ging op zondag en toen was het wel echt heel druk, dus ik zou aanraden keertje doordeweeks te gaan. Xx

   Verwijderen
 3. Ahhh wat leuk een poes! Veel plezier met lieve Amber ^^

  BeantwoordenVerwijderen