donderdag 11 mei 2017

Hello May...


"The days go past like pictures on a screen.
Sometimes I feel like my life
Is someone else's dream."
~Let Them Eat Chaos - Kate Tempest

Time flies...

Ik ben alweer meer dan een jaar afgestudeerd. Ik werk al bijna een half jaar bij mijn "grote mensen baan" in Eindhoven. Mijn vriend en ik wonen inmiddels alweer drie maanden samen. Ik woon al drie maanden niet meer thuis. Ik heb al dik een half jaar mijn autootje. De tijd vliegt voorbij, terwijl alles nog voelt alsof het gisteren gebeurd is. Bizar. Maar ook wel fijn.

Het betekent namelijk ook dat ik bijna op vakantie ga. Woensdag 24 mei gaan mijn zus, haar vriend en mijn vriend een weekje naar Groot-Brittannië... De Harry Potter Studio's (EXCITED!!), York en Edinburgh. Met de mannen achter het stuur op de linkerkant van de weg gaan we Engeland en Schotland door. Ik heb er echt onwijs veel zin in. De woensdag erop komen we terug en ik overweeg de donderdag en vrijdag óók vrij te nemen, aangezien we die maandag vrij zijn vanwege Pinksteren. Dan zou ik dus mooi even anderhalve week vrij zijn. Klinkt vrij goed. 


The Portable Magic of Books

Nondeju wat ben ik weer aan het lezen geslagen. Terwijl ik in januari geen enkel boek uitlas, zit ik inmiddels alweer op 23 boeken voor 2017. Grotendeels ook omdat ik de Harry Potter serie weer opnieuw aan het lezen ben (vandaag ben ik begonnen aan het laatste deel, the Deathly Hallows) en daar vlieg ik altijd doorheen. Ook las ik tijdens Pasen twee poëzie boeken (waarvan ik vooral Let Them Eat Chaos onwijs aanraad, maar die komt nog wel in een update voorbij) en Paper Girls, een graphic novel. 

Zaterdag gaan vriendlief en ik naar Zwolle, grotendeels omdat ik naar een tentoonstelling in museum de Fundatie wil, en ik heb online al gezien dat daar een erg mooie boekenwinkel zou moeten zijn; Waanders In De Broeren. Een zeer grote boekenwinkel in een kerk. Klinkt veelbelovend. Behalve ons dagje Zwolle gaan we 's avonds lekker uiteten in een nieuw visrestaurant in ons eigen Breda, De Trapkes. Prima dagje.4 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk dat jullie al bijna op vakantie gaan! Voor ons duurt het nog iets langer, wij gaan pas in augustus weg, maar daar heb ik ook al zin in. Wat goed trouwens dat je zoveel hebt gelezen weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat lekker dat je op vakantie gaat in mei.. lijkt me echt heerlijk om er even uit te zijn! heel veel plezier alvast

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat heerlijk! Ik woon ook net 3 maanden samen zo bizar he haha! Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hello! Nice post! I love May...it's the best month of the year....combination of spring and summer, perfect! And today the weather was for the firts time sunny like this! :)))....Thank you for your impression! Have a nice evening! ;) And best wishes from hotel oberstaufen wellness ! ( http://www.alpenblickhotel-oberstaufen.de ) ;) Maria <3

  BeantwoordenVerwijderen