woensdag 22 maart 2017

Bekogeld met een Ontbijtje

Zaterdag 11 maart, 20:25. Vriendlief en ik zitten op de bank met een drankje, te genieten van het heerlijke appartementje, en klaar voor de finale van Wie Is De Mol? We hebben er zin in. Dit seizoen van Wie Is De Mol? was ontzettend leuk en spannend; zo spannend zelfs, dat de spelers zelf ook tótaal geen idee hebben wie de Mol is. Alle drie de spelers zitten op een ander, sommigen hebben op het laatste moment nog een andere keuze moeten maken omdat "hun mol" er net voor de finale ineens uitging, waardoor het in tegenstelling tot voorgaande jaren een totaal mysterie is wie het afgelopen seizoen de opdrachten heeft gesaboteerd.

Enkele minuten voordat het programma begint, horen mijn vriend en ik een knal. En nog één. We kijken naar het grote raam in de huiskamer, waar we vrijwel precies naast zitten, en zien twee vlekken op de ruit. Dan volgen nog twee knallen; ééntje die nog een vlek op de ruit achter laat en ééntje die het zijraam "raakt". Huh?

We waren bekogeld. Bekogeld met eieren. Terwijl we verbaasd op stonden, konden we nog net drie tot vier gozertjes als zotten weg zien fietsen. Twee weekjes in het nieuwe appartementje, in die o zo leuke buurt in Breda (zoals iedereen ons vertelde), en we waren gewoon al bekogeld met eieren! Ik kan er nu (en toen eigenlijk ook al snel) om lachen. Kattenkwaad 2.0 (of in ieder geval, ik deed vroeger enkel een beetje belletje lellen, dus voor mij voelt dit als een stapje hoger; maar aan de andere kanten, gelukkig waren het geen stenen hè). Na het bellen van de huisbaas kwam de ramenwasser al snel de ramen wassen, dus gelukkig hoefden we er niet al te lang tegen aan te kijken.

Maar nondeju, dat het nou precies enkele minuten voor het begin van de finale van Wie Is De Mol? moest gebeuren...


4 opmerkingen:

  1. jeetje... vervelend maar aan de andere kant wel beter dan het geen stenen waren..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn god, het zal je gebeuren, bizar hé. Leuk geschreven wel haha! Inmidels nog last van gehad? xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh,zeg zo erg... Maar wel tof geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen