dinsdag 7 april 2015

Ebay Aankopen #4

Holy moly, het is gewoon alweer negen maanden geleden sinds ik mijn laatste blogpost met Ebay aankopen heb geplaatst. Ebay is de laatste tijd weer een beetje op de achtergrond geraakt; ik koop eigenlijk alleen nog maar kabeltjes voor mijn iPhone iPad, computermuizen en screen protectors. Dat is natuurlijk niet spannend genoeg voor in een blogpost, maar inmiddels heb ik weer enkele producten opgespaard die ik het wel waard vind te vermelden.


~Alle prijzen die ik noem zijn inclusief eventuele verzendkosten~


Het is alweer minimaal acht maanden geleden dat ik deze ketting binnenkreeg, dus waarschijnlijk net na mijn vorige Ebay shoplog, want ik heb een foto van mijn verjaardag (4 juli) waarop ik hem om heb. Deze statement ketting is ook met roze kraaltjes verkrijgbaar en ik ben er echt ontzettend blij mee.Hoewel ik momenteel waarschijnlijk al wel aan mijn limiet van telefoonhoesjes zit (al is één telefoonhoesje eigenlijk al voldoende, als we even heel eerlijk zijn), kon ik het een tijdje terug toch niet laten. Dit hoesje is simpel, maar toch lekker opvallend.Ik had weer een nieuwe USB-stick nodig om wat foto's op te kunnen bewaren en toen ik deze Iron Man-variant zag, was ik gelijk verkocht. Ontzettend gaaf en hij heeft ook nog eens een geheugen van 16 GB.


Dit kettinkje heb ik tot op heden nog niet gedragen en kan ik eigenlijk ook maar beter weg doen. Op de foto (klik) leek het alsof het driehoekje maar enkele centimeters naar beneden zou gaan, maar in feite hangt die veel lager wat ik helemaal niet mooi vind. Ach, je kan niet altijd geluk hebben.
Ik was al een tijdje benieuwd naar de baked blushes van Milani en toen ik de bekende Luminoso (die NikkieTutorials praktisch altijd gebruikt) voorbij zag komen, besloot ik een poging te wagen. Ik vind het een onwijs mooie kleur voor mijn bleke huid, al moet ik wel oppassen dat ik niet teveel gebruik, want de blush is óntzettend gepigmenteerd.Deze konden jullie in mijn carnaval blogposts al voorbij zien komen, maar ik heb een onwijs leuk R2D2 jurkje gekocht (for the record, R2D2 is het kleine grappige wit/blauwe robotje uit Star Wars). Een goedkoop en simpel alternatief in plaats van een dure "officiële" carnavalsoutfit, waarmee ik ook nog mijn liefde voor Star Wars kon uiten (al dachten de meesten volgens mij dat ik een "gewoon" robotje was). De verkoper waar ik mijn jurkje bij kocht, verkoopt 'm helaas niet meer, maar als je zoekt op "R2D2 dress" vind je hetzelfde jurkje bij andere aanbieders. Kijk wel uit met de prijs; ik betaalde er zelf volgens mij rond de €12 voor, maar hij wordt ook aangeboden voor prijzen van €30.


Tot slot drie kaarten die ik niet op Ebay, maar op Etsy heb gekocht. Etsy is een online platform voor het kopen en verkopen van handgemaakte producten (echt onwijs toffe artikelen!). Dit is mijn eerste aankoop. De bovenste kaart kocht ik voor de verjaardag van mijn vriend over een maand (dus hopen dat hij dit niet leest, maar dat is maar een zéér kleine kans) en die andere twee zijn voor mezelf. Ik denk namelijk dat het heel leuk is deze in te lijsten en dan op te hangen of ergens neer te zetten. Deze afbeeldingen zijn er ook nog in grotere varianten, die ik eigenlijk nog leuker vind, maar dat durfde ik nog niet gelijk aan. 

11 opmerkingen: