vrijdag 22 augustus 2014

Prettybox Juli '14

Hoewel de Prettybox van augustus (hopelijk) alweer bijna binnenkomt, laat ik jullie nu zien wat er in mijn Prettybox van juli zat. Ik was op dat moment op vakantie en hoewel ik er over twijfelde om deze blogpost nog te schrijven, zet ik het artikel nu toch online. Er zitten zeker weer wat leuke producten tussen dus lees verder voor de inhoud.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Prettybox-website.




Een leuk detail van de Prettybox: de kleuren wisselen per maand. Zowel de linten, het crèpe-papier als kartonnen opvulling zijn elke maand anders. Ik vind het creatief!




Nooit genoeg mascara! Ik ben er altijd wel blij mee als dit in mijn box zit want ik weet zeker dat ik dit ook daadwerkelijk ga gebruiken. Dit keer zelfs twee mascara's, maar het was ook weer lang geleden. Ten eerste deze mascara van Stendhal.


Daarnaast een mascara van NYC. Ik ben benieuwd, want ik heb nog nooit een mascara van NYC geprobeerd. €4,99


Orlane is een merk met veel ervaring op het gebied van anti-aging. Ik ben hier persoonlijk niet zo'n fan van. Het is in verschillende onderzoeken bewezen dat deze producten oer het algemeen niet echt werken, dus het voelt lichtelijk nutteloos; dan gebruik ik liever "normale" crèmes. Ik heb een scrub gekregen; ik ben benieuwd. €2,95 (miniatuur)


Dan Nail Polish Remover Pads van Calico. Ik had nog nooit nagellak remover pads geprobeerd dus ik was wel nieuwsgierig. In deze pakketjes zitten rode doekjes waarmee je al je nagels zou kunnen doen. Ik had zelf voor mijn tien vingernagels twee doekjes nodig, maar desalniettemin werkte het erg goed. Of ik het zelf zou kopen? Ik denk het niet. €2,50




Oeh, ik ben momenteel erg van de self-tanner, dus hier ben ik blij mee! Naja, misschien niet letterlijk momenteel, aangezien ik nu van mijn vijftien dagen Griekenland al vrij bruin ben, is self-tanner lichtelijk overbodig. Deze bodylotion geeft je direct een bruine tint en is er daarna in de douche af te wassen, dus het product is vooral handig voor feestjes.


Deze Beach Bag hoort bij de self-tanner van St. Tropez en de set is te koop voor €9,95. Ik heb de tas al meerdere keren gebruikt! Erg handig en doordat er geen felle kleuren op zitten, past hij overal bij.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de Prettybox-websiteWil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

16 opmerkingen:

  1. Wat een leuke spulletjes! Ik vind de tas erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zitten inderdaad erg mooie producten in! Leuk ook, die tas er bij :).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh leuk!! vooral die sttropez self tanner! Ik wil daar ook nog eens iets van proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke producten zitten er in deze box! Ik ben wel benieuwd naar die mascara van NYC.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben benieuwd naar de selftanner.
    En die tas is inderdaad heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind de inhoud best leuk! Ben benieuwd of de self tanner een beetje fijn is!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Naar de St Tropez body lotion ben ik heel benieuwd! Op jouw aanraden ben ik à propos nu bezig met het boek 'Fangirl' te lezen. So far, so good :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vind ik echt super leuk om te horen! Ik hoop dat je 'm leuk blijft vinden, ik vond 'm in ieder geval fantastisch! X

      Verwijderen
  8. Ziet er leuk uit! Ik ben ook van de self-tanner en ga vrijwel nooit vol in de zon. En in de zomer, standaard factor 50!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind het een leuke inhoud dit keer! Ben benieuwd naar de ST. Tropez body lotion

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lijkt me erg leuk om elke maand zo'n box te krijgen! Leuke inhoud!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie inhoud! Ik wil ook graag de zelfbruiner van St. Tropez proberen

    BeantwoordenVerwijderen