woensdag 13 augustus 2014

The Heat

Sandra Bullock en Melissa McCarthy vormen samen The Heat: een rampzalig team dat elkaar absoluut niet kan uitstaan. Keurige FBI-agente Sarah Ashburn wordt gedwongen samen te werken met detective Shannon Mullins, een brutale vrouw met echte ‘ballen’. Echter als het politiewerk gevaarlijker wordt ontstaat er een bizarre maar hechte vriendschap, tussen de twee. Geregisseerd door Paul Feig, de man achter Bridesmaids.

-bol.com


Ik lees de laatste tijd veel meer dan voorheen en dat gaat ten koste van mijn film-kijk-tijd. Ik besloot dat het tijd was voor een good old movie night en ik keek The Heat met Sandra Bullock en Melissa McCarthy. Om alvast te verklappen wat ik er van vond: terwijl de aftiteling over het beeld rolde, zocht ik op of er een vervolg van de film was/zou komen. That's how much I liked it. 

FBI-agente Sarah (Sandra Bullock) leeft voor haar werk (déjà vu Miss Congeniality anyone?) en leeft daarbij alle regeltjes perfect na. Ze is een fantastische agente en weet dit zelf net iets te goed, waardoor ze geen pretje is om mee te werken. Detective Shannon (Melissa McCarthy) gaat net zo gepassioneerd te werk alleen doet zij het liever op haar eigen manier. Door een toevallige samenloop van omstandigheden moeten deze twee unieke dames samen dezelfde zaak oplossen.


Ik vond dit een verrassend leuke film! Ik hou van comedy's, maar over het algemeen maken deze films nooit echt een blijvende indruk op me en vergeet ik ze zodra de laatste scène afgelopen is. Zoals ik eerder al zei, zocht ik bij The Heat echter gelijk op of er een vervolg zou komen (nee), zó tof vond ik de film. Ik vind zowel Sandra Bullock als Melissa McCarthy onwijs leuk en hoewel ik eerst bang was dat ik ze samen iets too much zou vinden, sprankelen ze samen op het scherm. Op sommige momenten kreeg ik bijna een beetje een Lethal Weapon-gevoel.

"You gotta work on your game, that was weak"
"What? I thought I was being charming."
"I don't know what to say to that, now I just feel bad for you"

Een geschikte film voor een familie avondje, first date, ladies night of voor jou en je popcorn. Ik vond het echt een hilarische film, en hoewel ik eerst een beetje aan Sandra Bullock en haar ietwat irritante karakter moest wennen, was ik al snel een die hard fan van zowel Sandra als Melissa in deze film.19 opmerkingen:

 1. Haha deze heb ik in de cinema gezien, ik vond hem geweldig!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke film. Ik heb hem al gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, wat een onwijs grappig verhaal! Ik heb 'm niet gezien, maar ben er wel benieuwd naar geworden..
  :)

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lijkt me wel een leuke film! Ik ga het onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik heb zo onwijs hard gelachen om deze film!
  Zeker wel één van mijn favoriete films.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt mij echt een grappige film :-P

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Opzich een leuke film, maar had hem wel beter verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben wel erg benieuwd naar deze film! Ik vind Sandra Bullock altijd wel erg goed namelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil deze film al zo graag een keer zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er leuk uit, ga ik zeker eens bekijken!

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Great film :) I love your blog and I have followed you with Bloglovin, if you ever get a chance to check out my blog I would be delighted, thanks!

  Camille xo

  www.cococami.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijkt me leuk! Ik ben benieuwd naar deze film:) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik moet bekennen dat ik deze film maar liefst 3x in de cinema ben gaan kijken. Zo goed vond ik hem (ook waren er in die periode niet veel andere goede films). Ik ben in het algemeen altijd al heel positief over Sandra Bullock en deze film bevestigde echt waarom. Leuk dat je er ook zo van genoten hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha wauw, dat is pas passie! Ik vind Sandra Bullock inderdaad ook ontzettend tof. X

   Verwijderen