vrijdag 17 januari 2014

Primark Loveable Luxuries Oogschaduw Palette

In de Primark in Eindhoven zag ik het Loveable Luxuries oogschaduw palette liggen. De verpakking zag er op zich leuk uit en er zaten tien mooie kleuren in. De prijs? €2,50. Hierdoor begon ik te twijfelen. Hoe kan een oogschaduw palette met tien kleuren kwalitatief goed zijn, als het maar €2,50 kost? Ik besloot het palette mee te nemen en vandaag laat ik jullie zien wat ik er van vind.

Het palette bevat tien kleuren, waarvan vier mat en zes met shimmer. Over het algemeen zijn het bruintinten, maar er zitten ook drie zwarte kleuren in en een blauwe en groene kleur. Leuk voor een neutrale look dus, die je eventueel met een kleurtje kan aanvullen. 
Hmm, dit valt me niet tegen. De eerste twee kleuren zijn niet fantastisch gepigmenteerd, maar met een goede basis en meerdere lagen valt er mee te werken. De eerste rij vind ik erg mooi! Op de tweede rij had de blauwe kleur van mij wel wat donkerder gemogen. Daarnaast zouden er in de linkse zwarte kleur paarse glitters moeten zitten, maar eenmaal geswatcht zie ik daar niets meer van. Ook de rechtse zwart met shimmer maakt voor mij weinig verschil met de zwarte kleur uit de bovenste rij. In feite zitten er dus drie normale zwarte kleuren in het palette, wat voor mij een beetje teveel van het goede is. Maar toch, ik ben positief verrast. Over het algemeen zitten er leuke kleurtjes in het palette (vooral de bovenste rij) en de kwaliteit is niet slecht. Soms wat brokkelig en de pigmentatie is niet fantastisch, maar voor €2,50 ben ik ontzettend tevreden!


Een simpele look die ik met het palette heb gemaakt, waarvoor ik de eerste twee en de laatste twee kleuren van de eerste rij heb gebruikt. Op de close-ups zie je het niet zo goed, maar de zwarte kleur was iets zwaarder aangezet. Ik denk dat je het op de full-face het beste ziet. Ik vind het fijne kleuren voor een neutrale look, zeker omdat de kleuren mat zijn. 

Primark Loveable Luxuries Oogschaduw Palette
Prijs: €2,50
Waar: Primark
Een palette met tien kleuren. Over het algemeen bruintinten, daarnaast drie zwarte tinten en een blauwe en groene kleur. Vier matte kleuren en zes kleuren met shimmer. De pigmentatie is niet slecht en over het algemeen brengen de oogschaduws goed aan. Een palette die goed te gebruiken is voor een neutrale look, met een leuke verpakking. En dat voor maar €2,50.


13 opmerkingen:

 1. Het palette ziet er best goed uit voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zier er wel leuk uit zeker voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Opzich is het voor die prijs best een mooi palette! :) Vooral de onderste kleurtjes zien er wel goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow dat is goedkoop haha, ziet er zeker goed uit leuke kleurtjes! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aw, ik had graag ook een fellere look gezien met de knalkleurtjes uit het palet want die spreken me juist het meest aan. Mooi palet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supergoed zeg en ziet er nog best mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er echt wel goed uit voor z'n prijs waarom heb ik nou toch geen primark in de beurt mweeeh

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeeh mooie palette! Vooral de bovenste rij is helemaal mijn ding.x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik moest echt even lachen met de regel onder de swatches ''hmm dat valt me niet tegen'' ik dacht precies hetzelfde! haha, maar hij valt inderdaad niet tegen!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik heb dit palette ook en ik vind de kleuren echt wel goed voor 2,50
  tuurlijk het kan altijd beter maar daar betaal je dan ook dik voor

  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen