vrijdag 24 januari 2014

Current Likes #11


Beauty: Sleek Vintage Romance Palette 


Van de goedheilig man (lees: mijn ouders) kreeg ik begin december het Sleek Vintage Romance palette. Inmiddels heb ik deze gebruikt met kerst, oud en nieuw en alle andere dagen dat ik zin had, and I'm in love. Het palette bevat echt prachtige, gepigmenteerde oogschaduws en dat voor maar €10!

Beauty: Burt's Bees Lip Balm


Mijn lippen zijn zo droog als het maar zijn; ik kan er letterlijk de velletjes aftrekken als ik wil (too much information?) dus een goede lipbalm is noodzakelijk. De lipbalm van Burt's Bees in het blikje is echt mijn ultieme favoriet. Deze werkt goed, ruikt lekker mint-achtig (al zal het daadwerkelijk wel bijenwax-achtig zijn) en tintelt een beetje op je lippen. 

Beauty: Eyeko Eyeliner


In de Glossybox van november zat deze liquid eyeliner van Eyeko. Ik gebruik bijna dagelijks vloeibare eyeliner om een zwart lijntje boven mijn ogen te zetten. Van stiften was ik echter nooit fan, omdat ze naar mijn mening niet zo zwart zijn als normale eyeliners en daarnaast drogen ze meestal snel uit. Deze eyeliner van Eyeko heeft echter het tegendeel bewezen en nu ben ik op zoek naar een goede, goedkopere dupe (misschien gevonden in ELF!). De Eyeko eyeliner is ontzettend zwart, blijft goed zitten en is gewoon zo easy om aan te brengen. Alleen de prijs is dus een minpuntje (rond de €11).

Movies


Tijdens de kerstvakantie was ik twee weken laptoploos omdat die gerepareerd moest worden. Om de dagen toch nog door te komen, ben ik maar films gaan kijken. Véél films. En toen ik eenmaal weer met mijn laptop herenigd was, zat ik zo in het hele film-kijken-gevoel, dat ik door bleef gaan met films kijken maar dan op mijn laptop. Ik ben de laatste tijd veel naar de bioscoop geweest en ook heb ik ontzettend veel leuke films thuis gekeken. Als je nog aanraders nodig hebt, kijk zeker even op mijn in 2013... en in 2014...-pagina's. 

Books: Divergent-trilogie


Behalve alle films die ik kijk, lees ik tegenwoordig ook weer een stuk meer (waar heb ik de tijd toch vandaan gehaald? ik had toch tentamens...). Ik ben begin januari begonnen aan Divergent van Veronica Roth en ben inmiddels bijna klaar met Insurgent. Allegiant heb ik maar vast in huis gehaald om goed voorbereid te zijn. Ik lees de boeken in het Engels en vind ze ontzettend leuk. Van Divergent komt binnenkort een review online!

Diary: Moleskine Star Wars Agenda


Ik ben het type meisje wat nog steeds alles op papier schrijft en het vertikt om de agenda in de iPhone te gebruiken (of welke telefoon dan ook). Hoewel ik er heus de voordelen wel van zie, schrijf ik liever alles op in een mooie, overzichtelijk boekje om vervolgens alles per type met kleurtjes te markeren: het is een hobby op zichzelf. Dit jaar heb ik weer een Moleskine agenda en ik vind het heerlijk om begin januari weer in een mooi, leeg en ongeschreven boekje te zijn begonnen. Ik heb overigens al een aparte blogpost aan deze prachtige Star Wars agenda gewijd, mocht je geïnteresseerd zijn. 

Music: Stromae Racine Carrée


Hoewel ik de Franse taal amper spreek, vind ik het een heerlijke taal om naar te luisteren. Stromae heeft een prachtig album neergezet met catchy nummers. Daarnaast zijn de Franse teksten niet alleen lekker om naar te luisteren, Stromae heeft er goed over nagedacht en sommige nummers zijn ondanks de vrolijke tonen vrij heftig. Hoewel ik dit na één keer luisteren totaal niet hoor, begrijp ik het al beter als ik de songtekst lees (of zoals bij Formidable, de clip met ondertiteling kan zien).

TV: Wie is de Mol?


Oké, deze Current Likes is vrij lang. Ik heb gewoon zoveel dingen waar ik gek op ben! Mijn laatste favoriet is Wie is de Mol?! Elk jaar leef ik er weer naar uit en ik vind het heerlijk om met de kandidaten mee te zoeken naar de mol. Dit jaar doen er veel leuke mensen mee en hoewel ik al enkele mensen weggestreept heb als mogelijke mol, heb ik nog geen idee wie het daadwerkelijk kan zijn. Spannend!

15 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ik vind WIDM ook super leuk. Ik verdenk Jennifer of Susan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh ik kom wel overeen, heb nu Susan als mol, maar zouden volgens mij ook nog best Jan Willem, Jennifer of Sophie kunnen zijn (kansen spreiden hè... haha). X

   Verwijderen
 2. De Burt's Bees Lip Balm vind ik ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie palette! Ik wil soof nog graag zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi je sleek palette ziet er echt goed uit.. en die darth vader agenda.. vind ik echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De film Soof is zo leuk!
  En mijn mol is Sofie! (toevallig)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond de film ook fantastisch! Susan is mijn mol, maar Sofie zit ook nog in mijn mogelijke kanshebbers-lijstje ;) X

   Verwijderen
 6. Heel veel liefde voor Stromae <3 Ik hou van zijn stem en vind al zijn nummers geweldig! Wie is de mol vind ik ook een heel leuk programma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat sleek palette en die bees lip balm, jaloeerss!! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sleek blijft top! Mooie favorieten. x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Birts bees ben ik ook helemaal tevreden mee, en soof zou ik ook graag nog eens willen zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Easy A was op tv! Heb ik ook gezien, zo leuk! En die foto's met je sleek palette zijn leuk :-) Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk! ik keek vroeger ook altijd de Mol toen het in België nog er op kwam :)

  BeantwoordenVerwijderen