donderdag 28 november 2013

Moleskine Star Wars Agenda 2014

Twee jaar geleden kocht ik mijn eerste Moleskine agenda en inmiddels kan ik niet meer zonder. Ik ben sowieso al iemand die alles noteert in een agenda (zonder agenda weet ik echt niet waar ik mee bezig ben). Daarnaast doe ik dit nog altijd liever op papier dan in mijn telefoon. Ten eerste omdat ik het risico niet wil lopen om door technologische mankementen je agenda (tijdelijk) kwijt te zijn, ten tweede omdat ik het op papier gewoon veel overzichtelijker vind en bovendien leuker kan noteren. Ook voor 2014 was ik weer op zoek naar een nieuwe Moleskine agenda en toen zag ik deze onwijs gave Special Edition van Star Wars. Je moet er wel van houden... En laat ik er nou net gek op zijn.
Behalve dat ik de Star Wars films onwijs gaaf vind, ben ik de laatste tijd ook nogal geobsedeerd met Star Wars producten. Zo heb ik van de zomer een knal roze shirt gekocht met Darth Vader erop, heb ik een paar maanden terug een Star Wars iPhone cover gekocht en nu deze agenda.
Op de voorkant staat Darth Vader met glanzende bolletjes. Het is niet super opvallend, wat ik wel fijn vind. Er moet echt net een goede lichtinval zijn om het goed te kunnen zien. Daarnaast is de binnenkant van de kaft bedekt met een Galaxy en het Star Wars logo. Awesome.


Het enige wat verder nog "speciaal" is aan deze agenda, zijn de stickers die erbij zitten. Ik vind vooral "May the 4th be with you!" leuk. Dit is natuurlijk gebaseerd op de bekende zin "May the Force be with you" uit de Star Wars films. Het is een variatie gemaakt door fans omdat 4 mei een zogenaamde Star Wars dag is. Mijn verjaardag is op 4 juli, dus ik vind het wel toepasselijk.Ik heb dit jaar een weekagenda met notitie's genomen. Voorheen had ik normale weekagenda's, maar ik plak nogal eens to-do lijstjes op één van de pagina's in een week en dan bedekte ik gelijk drie dagen. Dit lijkt me iets handiger dus.

Ik raad de Moleskine agenda's echt aan. Je kan er veel in kwijt, ze bevatten veel handige pagina's (pagina's speciaal voor "holiday's and events", jaaroverzichten, "measures and conversions", internationale maten etc) en ik vind ze er mooi en overzichtelijk uitzien. Het enige nadeel blijft natuurlijk de prijs. Een normale, grote, hardcover agenda is al gauw rond de €20 en de speciale edities zijn nog iets duurder. Ik heb het er wel voor over omdat je een agenda sowieso een vol jaar gebruikt en daarnaast heb ik toch een bepaalde relatie met mijn boekje. Hij weet altijd precies wanneer ik wat en waar heb afgesproken...

17 opmerkingen:

 1. Wat een super gave uitgave is dit van Moleskine :D
  Ik heb er zelf nog eentje van The Hobbit, die is ook zo pretty ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuke agenda!! Heel leuk issie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je trouwens getagd :)
  http://www.melfortune.blogspot.be/2013/11/sweater-weather-tag.html#more
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie agenda zeg! Ik heb gewoon een simpele HEMA agenda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, echt super leuk van Moleskin. Als ik nog agenda's kocht, dan zou ik zeker voor deze gaan. I < Star Wars... en vooral Darth Vader.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind de moleskine agenda's echt geweldig, en deze is gewoon helemaal het einde :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze heb ik ook gezien, toen ik mijn Le Petit Prince Moleskine kocht, haha! Heb alleen zelf echt niks met Star Wars (heb er stiekem zelfs een beetje een hekel aan) en wilde na zwart eindelijk ook wel eens wit (de Le Petit Prince versie is er ook in het wit). Moleskine is amazing, ik wil ook nooit meer wat anders.

  BeantwoordenVerwijderen