zaterdag 23 november 2013

Tea Time

Het is weer even tijd om bij te kletsen. De voornaamste reden hiervoor is dat mijn laptop donderdagavond besloten heeft niet meer mee te werken. Ik ben nu een back-up van al mijn bestanden en foto's aan het maken (in de veilige modus) en ik overweeg om vanmiddag (voor jullie is dat gisteren, want ik typ dit op vrijdag) of zondag een poging te doen tot het formatteren van mijn laptop. Mocht dat niet succesvol zijn, moet ik misschien toch overwegen om een nieuwe aan te schaffen (o the money...). 

Ik heb deze laptop nu twee jaar, niet ontzettend lang, maar ik gebruik hem natuurlijk optimaal. Niet alleen staat 'ie dag en nacht aan zodat ik kan bloggen, surfen, serie's volgen en films kijken, maar ik speel er ook nog regelmatig zware games op, die ook veel vermogen van je laptop vragen. O ja, en ik schrijf natuurlijk ook nog papers en verslagen voor mijn studie, maar dat heeft nou niet echt een impact. Daarnaast heeft mijn laptop een paar maanden na aanschaf een zwaar virus te verduren gekregen, die ik er wel af heb gekregen, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat het best wel schade heeft aangericht. Ik wil liever nog geen nieuwe laptop kopen, maar als er geen andere oplossing is moet ik wel. Ik kan écht niet zonder laptop.Gelukkig komt het redelijk goed getimed (of in ieder geval niet slecht getimed, het niet-werken van een laptop komt natuurlijk nooit goed getimed). Ik heb net twee ontzettende drukke studieweken achter de rug, met een tentamen maar vooral veel pittige verslagen en papers, en als mijn laptop er in die tijd mee was opgehouden had ik echt niet geweten wat te doen. Het is nu even rustig dus ik overleef het wel. Hoop ik.

Ik hou jullie op de hoogte en zal mijn best doen zoveel mogelijk normale blogposts te plaatsen. Als je me zoekt, lig ik waarschijnlijk ergens onder een steen.

Edit: Ik heb inmiddels mijn laptop herstelt naar de fabrieksinstellingen en hij werkt weer! Thank god. Dus niks aan het handje, ik kan gewoon weer door bloggen, gamen en video's kijken alsof er niets gebeurd is. Plus, mijn laptop heeft gelijk een grote schoonmaakbeurt gehad ;)

15 opmerkingen:

 1. Ik geraak ook altijd in paniek wanneer er iets met mijn laptop is. Ik kan ook niet meer zonder en heb hem gewoon nodig voor bloggen, internet, e-mail... Gelukkig is je laptop terug in orde! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf heb ik ook al een paar keer last gehad van virussen, gelukkig waren het altijd kleintjes die je er makkelijk af kreeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je laptop het gewoon weer doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn laptop is helaas deze week overleden! Ik heb nu wel een nieuwe dus hoop dat deze heel erg lang meegaat. Een macbook pro heb ik nu

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaargh wat irritant! Mijn harde schijf is na twee jaar gecrashed, ik was alles kwijt! Godzijdank ook net ná het inleveren van papers, etc. Inmiddels heb ik m'n lappie weer aan de praat, maar ik back-up tegenwoordig alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig is mijne nog volop alive..

  Liefs, Merel

  http://www.blonde-tales.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This me allemaal wat met die laptops... Op een gegeven moment WHAM!!! 'ik begeef het ermee'. En bedankt maar weer.... :P Gelukkig doet hij het nu iig weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig werkt hij weer! Toch altijd even paniek als de laptop plots moeilijk doet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn laptop heb ik nu al 6-7 jaar en kan ik eigenlijk niet zoveel mee behalve series kijken en online surfen, want veel programma's werken er gewoon niet meer op en het is zo langzaam geworden xD But I still love it :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelukkig maar dat hij het weer doet! Ik zou echt helemaal in de stress schieten als mijn laptop het niet meer zou doen, ik heb hem echt elke dag bijna wel nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. echt een super leuke blog! ik volg je nu! xx www.fashionalertt.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke blog!
  Ook mijn laptop is laatst kapot gegaan kost toch een hoop geld als je een nieuwe moet kopen.

  BeantwoordenVerwijderen