dinsdag 22 oktober 2013

Glossybox Oktober

De Glossybox van oktober staat geheel in het teken van de populaire beautyblog Beautygloss. Ik vind deze samenwerking ontzettend leuk (is ook weer eens wat anders). Mascha van Beautygloss heeft alle producten zelf uitgekozen en zegt dat het haar persoonlijke favorieten zijn. Vandaag laat ik jullie zien welke producten in mijn box zaten.

Voor meer informatie over Glossybox verwijs ik je naar mijn eerste artikel of de Glossybox site!






Net zoals vorige maand, zit er een aparte "flap" om de box met ditmaal een leuke mix foto's van Mascha van BeautyGloss. Deze Glossybox is namelijk de BeautyGloss Edition!



Mascha staat groot op de cover van de Glossy magazine en ze heeft ook de editorial geschreven. Onwijs mooie foto staat daar overigens ook weer naast!






Aah leuk! Goed gevulde box en ik zie gelijk al wat leuke (roze!) producten.


Inmiddels alweer een hele tijd terug had ik in mijn Glossybox al een geurtje en bodylotion van Christina Aguilera (een andere overigens) en daar was ik erg blij mee. Christina heeft inmiddels een nieuw geurtje uitgebracht en ik ben heel blij dat ik die nu kan uitproberen. Het parfum Unforgettable zit normaal in een stylish flesje met een soortgelijk patroon als bovenstaande producten. Een flesje van 15ml kost €19,99 en de bodylotion kost €9,95.



Dit leuke doosje is gevuld met een Color Quilt Blusher, die je ofwel gemengd kan dragen of een kleur apart. De Blush is van Miner Cosmetics en kost €5,95, wat ik overigens een verrassend goede prijs vind. Glossybox geeft aan dat de kleuren afzonderlijk ook als oogschaduw te gebruiken zijn, maar behalve de lichtste kleur eventueel als highlighter, ben ik niet zo van dit soort roze kleuren boven mijn ogen. Heel leuk product!


Links een Make It Shine spray van Andrélon, die €4,99 kost. Deze spray uit de Andrélon Pink Collection "zorgt voor een prachtige glans en helpt het haar beschermen tegen hitte van de föhn en/of stylingtools". Ik ben benieuwd. Daarnaast een mascara van Golden Rose: de City Style Mascare van €11,95. Het borsteltje heeft verschillende kanten en zou de wimpers heel goed separeren. Nogmaals, ik ben benieuwd!



Ten slotte een lipbalm van The Body Shop. Ik heb de Honeymania variant die erg lekker ruikt. Zo'n lipbalm komt met de aankomende kou (als het ooit nog weer koud wordt, wat een weer hè...?) natuurlijk goed van pas. De lipbalm kost €5,-.

Voor meer informatie over Glossybox verwijs ik je naar mijn eerste artikel of de Glossybox site! Wil je ergens een review van zien? Laat het even weten in de reacties!

25 opmerkingen:

  1. Ik vind de verpakking heel leuk. En ben heel benieuwd naar de blusher! Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een mooie box! Erg mooie en fijne inhoud.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie producten en leuke verpakking!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. That looks so cool! Great products :) Do you get them in the mail?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yes! It's a subscription, so every month I get a new one :) X

      Verwijderen
  5. Ik vind vooral de parfumproducten en de blush erg leuk, mooie box!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke inhoud vooral omdat het mascha haar favorieten zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke inhoud, ziet er heel erg leuk uit!
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat slim en inventief van Mascha. Ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie producten. Ik ben wel benieuwd naar die mascara, misschien kun je daar een review over doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke producten zitten er dit keer in. Jammer dat ik hem niet besteld heb :$

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind deze versie zo ontzettend leuk! Ik heb m ook besteld maar ik krijg m denk al niet meer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als het goed is kan je de box nog de hele week bestellen, dus ik ga er vanuit dat je hem nu dan nog wel krijgt! Hoop het voor je in ieder geval :) X

      Verwijderen
  12. Leuke box zo in samenwerking met Mascha! Ik ben wel benieuwd naar de blush als oogschaduw!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Was wel een leuke inhoud. Ik had een deo gekregen in plaats van een droog shampoo.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik ben benieuwd naar de Blush! Het zijn sowieso hele mooie producten, echt leuk dat ze een samenwerking gedaan hebben. x

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super leuke box! Ik moet hem nog steeds binnen krijgen. Het valt me wel op dat bijna niemand de CC cream van L'Oreal heeft, beetje jammer.

    BeantwoordenVerwijderen